sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Agilityn alkeis-jatko #2

Taas sitä agiliideltiin. Keppejä itsenäisenä sekä muuta. Kepeissä oli edelleen verkot (tarvitseekohan tätä enää mainita?) ja ihan hyvin meni. Kertauksen vuoksi piti myös harjoitella välistävetoja ja takaakiertoja, sekin oli itsenäinen (kuten melkeinpä kaikki itse asiassa). Nyt alkoi sujua paremmin kuin viimeksi. Kerran Netta tosin tuli siivekkeen aukosta läpi (ja tällä kertaa siinä ei ollut pelkkä aukko, vaan tuollainen keppi [tiedä sitä miksi sitä kutsutaan] aukossa välissä ja silti Netta mahtui menemään siitä!)...

Tosi hieno ja havainnollistava siivekekuva...


Sitten seuraavanlaista. Kahdelta eri puolelta siis. Alussa kun käteni laski, Netta ei hypännyt kakkosesteen yli ("ylemmän" kakkosesteen siis). Saatiin sujumaan ja putkeen Netta pinkoi minkä jaloistaan pääsi. Ikävä kyllä se pääsi pian jyvälle siellä sijaitsevasta namialustasta ja karkasi sinne. Huh mikä vauhti.


Ensin sylikäännöstä. Vähän säätämistä taas, kun koira oli niin väsynyt. Sitten jotain käännösjuttua, jonka nimi ei jäänyt päähän. Eli vasemmanpuoleiselle kakkosesteelle piti ohjata oikealla kädellä koiraa, joka tuli vasemmalta, ja koiran tuli hypätä este ja kiertää. Sama mutta päinvastoin toisella esteellä.


P.S. Nuo ratakuvat näkyvät aina jotenkin suttuisina, taitaa olla bloggerissa syy...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti