perjantai 23. marraskuuta 2012

Kapuloita rattaisiin

Taas tokoa, pihalla ja sisällä. Pihalla paikallaolon aikana Netta meinasi nousta ylös kuunnellakseen ääniä, jotka keittiön suunnalta kuuluivat. Nousi siis vähän, mutta laskeutui takaisin. Ulkona otettiin lisäksi kaikkia muitakin juttuja, paitsi ei hyppyä.

Nyt illemmalla oli taas häiriötä Mirusta ja Vilkusta paikallaolon aikana. Hyvin Netta kesti paikallaan, vaikka Vilkku ja Miru saivat namia. Liikeestä seisomaan jääminen sujui taas ihan hyvin, maahan meno ei niin hyvin. Tänään ohjelmaan kuitenkin kuului noutokapulaharjoitusta! Kapulan ollessa maassa Netta vain hutki sitä tassuillaan, mutta sitten sain idean. Heivasin kapulan kauemmas ("Tuotuotuo!") ja Netta innostui, lopulta tapaili kapulaa suuhunsa. Lopulta Netta nostikin kapulaa toisesta päästä! Jesjes, tästähän se harjoittelu lähtikin. Naksutin on lyömätön apuväline.

Kevennyksenä vuorossa oli myös vähän kumartamisharjoittelua, vaikka perin innostunut Netta tarjosi maahanmenoa (samaa se muuten tapasi kapulaharjoituksessa). Sujui se pari kertaa jo. Pitää myös muistaa keskittyä jalkojen välissä pujotteluun, että saadaan sekin sujumaan paremmin.

Loppukevennys: Tehokas motivaattori tokoillessa koiralle on vieressä höseltävä ahne kaveri. Mirun ollessa vierellä Netta pyrkii tekemään parhaansa ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti