maanantai 19. marraskuuta 2012

Mittanauha esiin

Jälleen epätoivoinen yritys mitata Netan korkeutta. Nyt kun tuli mieleen. Isohan se on, on aina ollut, mutta kun tuloksiksi on saatu kaikenlaista 38-45 cm välillä, ei tiedä mitä uskoa. 38 cm tai 45 cm se ei ainakaan ole, viime vuonna saatiin giljotiinimitalla tulos 41 cm mutta n. 42 cm taitaa olla realistisin tulos. Kotimittauksella tulos häilyy välillä 42-43 cm. Välillä tuo vain tuppaa stressaamaan, ehkä koska agility. Pitäisi vaan saada tulos kunnon mitalla, näyttelyissäkään kertaakaan kukaan ole Netan kohdalla mittakeppiä esiin kaivanut. Ehkäpä siksi, kun tuosta näkee, että se on iso?

No, jotain ei-stressaavaa. Punnitsin Netan tänään vanhalla tutulla menetelmällä. Vaaka kertoi Netalle tulokseksi n. 11-11,5 kg, mikäli vaakaan on luottamista. Eli 0,5-1 kg olisi lähtenyt? Koska lokakuussa vaa'an armoton totuus oli 12 kg. Tarkkaillaan yhä tuon ruokailuja ja treenipäivinä tulee vähemmän ruokaa. Pitää kuitenkin muistaa, että Netta on hiukan pienempi kuin Miru ja Vilkku. Onneksi on se uusi mittakuppi. Tai uusi ja uusi, viime kuussa ostettu.

Ja kun kokoasioiden makuun päästiin, niin... Monesti mantteleiden kokotaulukkoja katsoessa tulee epätoivoinen olo, kun Netan vyötärönympärys on niin paljon pienempi kuin taulukoissa annettu minimivyötärönympärys, vaikka selänpituus täsmäisikin. Mutta ehkä tästä myöhemmin.

Huomenna onkin sitten edessä koiratanssia ja sunnuntaina agilitya. Koiratanssitempuista ollaan vähäsen harjoiteltu pyörimistä sekä jalkojen välissä pujottelua, muu on vähän jäänyt. Ja koiratanssista tulikin mieleen, että pitää taas muistaa CD.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti