keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Katotaan nyt sitten, että mitä voisin tehdä, ettei kaikki mee pieleen

Tänä aamuna kävin Netan kanssa vapaavuorolla treenaamassa vähän tokoa. Ensiksi otettiin hyppyä. Siinä ei selvästikään tule suurempia ongelmia olemaan, kunhan perusasentoja saa viilailtua enemmän.. Sillä mitäs se video näyttääkään? Ihan kuin hypyn jälkeen korjaisin Netan asentoa vinommaksi, vaikka omasta mielestäni se tuli alun perinkin vinoon?! Ja pitäisiköhän tuon hypyn olla vähän korkeampi vai onkohan tuo korkeus ihan ok?

Kaukoja otettiin vähän myös. Välillä Netta ensin perusasentoon ja välillä muuten vaan. Netta menee vinoon, kun tulen sen luokse ja pyydän sivulle.. Ja kerran se tuli perusasentoon ilman käskyä.. Lisäksi oli tuota haukkumista ja välillä useampi käskytys. Ja kerran istumisen sijaan Netta keksi mennä kyljelleen. Temppukoira mikä temppukoira. Yritettiin vielä vähän ottaa seuraamista, eteentuloa (rally-tokon vuoksi) ja perusasentoja peilin edessä. Pitää kai kotonakin siirtyä eteiseen treenaamaan...

Tosiaan jätin perusasentosäätämiset pois videolta. Välillä Netta tosiaan menee vinoon, minkä jälkeen olen vain pyrkinyt vaihtamaan paikkaa ja sen jälkeen olen yrittänyt saada Netan suoraan. Välillä nami on kädessä, välillä ei. Tänään treenatessa Netan tassu oli pari kertaa jalkani päällä. Ja kyllä, olen ollut epäjohdonmukainen ennen tämän asian suhteen. Sellaistakin olen kuullut, ettei perusasennon korjaamisen jälkeen saisi palkata, mutta tajuaako Netta sitten, missä sen oikeasti pitäisi olla? 

Eli ei, en kai sitten vain ole osannut. Pitää jollain kerralla ottaa Netta Mirun sijaan tokoon. Ja treenata kotona sitkeästi, nyt se on taas vähän päässyt jäämään. Sellaisella pienellä epätarkkuudella ei minulle sinänsä väliä ole, enkä siksi jaksaisi alkaa viilata perusasennon paikkaa loputtomiin, kunhan tuon vinouden vain sitten saa pois. Sitkeyttä, sitkeyttä. Ja tiedetään, käsimerkit pitää myös saada pois. Maahanmenoa olenkin jo naksutellut, mutta pitää vielä etenkin perusasennon kohdalla vahvistaa, että maahanmeno sujuisi ilman käsimerkkiä.

Aika paljon Netta riehaantui tuolla hallilla, vaikka palkkana oli vain kuivamuonanappuloita. Haukkumisen suhteen pitäisi myös muistaa se, että treeni jatkuisi vasta Netan hiljennyttyä. Kun kaiken vielä aina muistaisi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti