torstai 1. tammikuuta 2015

Muutoksen tuulet puhaltavat

No niin, nyt on vuosi vaihtunut. Elämme vuotta 2015, ystävät hyvät, ja se tuo joitain pieniä muutoksia tähän blogiin. Aiemmin olen tänne kirjoittanut agilitytreeneistä ja vähän muistakin enemmän tai vähemmän säännöllisesti (agilitystä enimmäkseen säännöllisesti).

Nyt tulee poikkeus. Yleisten tokoilujen alkaessa yritän pyhästi treenata vähän useammin, enkä niistä kaikista kerroista jaksa tänne kirjoittaa. Tai ehkä muista. Eikä kukaan varmaan jaksaisi päivätolkulla lukea pelkkiä treenijuttuja, joita ainakin minä olen kirjoittanut itseäni varten muistiin. Siispä päätin, että tokotreenailuista kirjoitan "omaan muistiooni" ja vaikka kerran kuukaudessa julkaisen pienen treenitiivistelmän.

Tämä ajatus tuli sen verran myöhässä viime vuonna, ettei sitä enää agilityn suhteen kannattanut alkaa toteuttaa. Mutta tokon kanssa sitten. Jospa tulisi muutakin postattavaa tähän blogiin. Minä nimittäin tunnustan, etten itse ainakaan kovin usein jaksa treenijuttuja lukea, vaan skippaan ne.

Mitähän muuta vielä oli? Mirun tokoista aion kirjoittaa ainakin välillä. Tulisikohan blogin ohjelmistoon Mursuperjantai, jolloin olisi aika kertoa Mirun treeneistä? Ja vaatisikohan Vilkkukin oman viikonpäivänsä? Okei, ei nyt ehkä sentään. Ei tässä ole tarkoitus antaa mopon karata käsistä.

Noin muuten yritän olla ahkera bloggaaja ja keksiä postattavaa. Ideoita saa kommentoida vaikka tähän postaukseen, sillä varsin usein tammikuu on ainakin omalla kohdallani vähän hiljaisempaa aikaa bloggaamisen suhteen. Silloin ei yksinkertaisesti ole kirjoitettavaa. Ainakaan yleensä.

Vielä vuonna 2014

Ei kommentteja

Lähetä kommentti