lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kevät tulee, valo kooman lävistää

Liitytään mekin kevään ihmettelijöiden kerhoon ja todetaan, että kyllä on ollut niin nätti sää ettei ole tosikaan! Kävin Netan kanssa eilen kävelemässä suunnilleen yhdeksän kilometrin pituisen lenkin. Hanki kantoi tosi hyvin - jossain kohtaa lumi oli ehkä vähän pehmeämpää, muttei upottavaa kuitenkaan. Moottorikelkan jäljet varsinkin kantoivat erinomaisesti. Vaikeimpiin osuuksiin kuuluikin muun muassa piha ja pihatie, koska koko piha ja suurin osa pihatiestä oli jään peitossa.

Otin Netan eilen collietokoon mukaan ja heti alussa oli paikkamakuu. Aikaa täydet kaksi minuuttia ja välimatkaa reippaasti (koirat olivat hallin pitkän seinän päädyssä ja päätin tosiaan mennä ihan melkein vastapäisen seinän viereen). Netta ehkä vähän vaihtoi asentoa, mutta muuten se oli todella rauhallisesti ja nätisti. Hyvähyvä!

Vanhojen sääntöjen mukainen tokohyppy on kenkku ja parhaaksi osoittautui, että toistaiseksi käytetään sen kanssa namialustaa. Pitää taas kotona vahvistella perusasentoa, mutta hyppyäpä ei voidakaan kotona treenata. Liikkeestä maahanmenollekin voisi alkaa suoda ajatuksia...

Kun vielä treenien jälkeen käytiin porukalla heittämässä pieni lenkki, tuli Netalle tuolle päivälle aikamoinen kävelymäärä. Sehän kävi silloin aamulla jo isän sekä Mirun ja Vilkun kanssa lenkillä. Siksi treeni-idea oli ehkä vähän riskialtis, mutta ei ollut paikkiksessa ongelmaa. Aktiivi-Netta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti