tiistai 28. huhtikuuta 2015

Käymme agiliitohon

Tänään oli vuorossa tapahtumarikkaan viikon toinen koiraharrastuspäivä. Toisin sanoen huristelin Netan kanssa Pärnävaaralle Joan agilitymölleihin. Ilmoitin Netan tuttuun tapaan mölliluokkaan ja kisaavien radalle. Tarjolla olisi ollut myös putkirallia ja supermölliluokkaa, mutta kaksi rataa on ainakin mölleissä osoittautunut aika hyväksi määräksi.

Odotella kyllä saatiin, mutta lopulta alkoi rataantutustuminen. Oltiin Netan kanssa toisina. Soopelieläin oli intomoodissaan. A:n ali menevältä putkelta tuli ensin kielto ja sitten Netta kävi vielä vähän A:lla ennen putkeen menoa. Muuten en muista radasta mitään erikoista, joskin säätämistä oli jonkin verran. Videotahan meillä ei kummaltakaan radalta ole.

Kisaavien radalla olimmekin ensimmäisinä. Rata oli ihan mukava, joskaan minun taitoni eivät aivan siihen tahtoneet riittää. Netta välillä taisi vähän haistella. Kepeillä hyllytettiin. häkellyin, kun Netta kesken keppien lopetti pujottelun (yleensä viimeinen väli on ollut se, joka on tupannut jäämään välistä). Meinasin sitten laittaa Netan menemään keppejä uudestaan, mutta se sitten päättikin pujotella toiseen suuntaan, niin jatkettiin.

Ja säätämistä, säätämistä. Putkelle mennessä kepit olisivat kiinnostaneet. Puomin Netta meni hitaammin kuin mölliradalla, mahtoikohan se luulla sitä keinuksi? Mutta eipä mitään kummempaa tältäkään radalta. Hyvät fiilikset jäivät kaikin puolin. Perjantaina suunnataankin sitten vappukisoihin ja sunnuntaina kisaillaan rallyssa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti