tiistai 9. kesäkuuta 2015

Antipalveluskoira videolla

Tänä iltana (tai no eilen, mutta eilisen puolella aloin tätä postausta kirjoittaa) käytiin jälleen collieiden hakutreeneissä ja oikein mukavaa oli taasen. Mikäli blogiin on luottaminen (ja blogihan on kiistaton muistio), olivat kyseessä Netan yhdeksännet hakutreenit. Netta oli vuorossa viimeisenä ja kaikki neljä maalimiestä olivat piiloissaan valmiina.

Kaimmi maalimiehet löytyivät, vaikka viimeisen kohdalla oli erityisen paljon haastetta. Netta etsi ja etsi ja löytyihän se maalimies lopulta, vaikkei niin kaukaa kuin yleensä. Ensi kerralla (joka on ties milloin) pitänee siis osan maalimiehistä olla piilossa vähän lähempänä keskilinjaa. Ja toki tämä viimeinen maalimies oli piilossa jonkinlaisessa kuopassa, mikä taisi myös osaltaan vaikeuttaa asiaa. 

Koska emme näemmä pidä järkevästä järjestyksestä, pääsemme ensimmäiseen maalimiehen. Siinä olikin Netan osalta vähän jännitystä, maalimies kun oli pressun (?) alla piilossa. Netta kuulemma aluksi alkoi haastella maata (sijaistoiminto), mutta koska maalimies puhui sille, se tajusi, ettei tämä ollutkaan niin paha juttu.

Myös toinen maalimies oli pressun alla ja kolmas olikin sitten kaatuneen puunrungon juuriosan takana. Seikkaperäisemmin en nyt jaksa näistä maalimiesten löytymisestä löpistä, koska (tadaa!) saimme treenikaverimme videoimaan treenimme. Video on postauksen lopussa.

Niin. Tosiaan pariin otteeseen piti pariin kertaan toistaa Netalle hakukäsky, mutta muuten ei kai ollut mitään ihmeellisempää. Heinäkuussa pitää etsiä sopivia välineitä rullailmaisun opettamiseen. Tämän hetken agendaan se ei nimittäin oikein sovi.PSST. Video toimii kyllä, vaikka jostain syystä pysäytyskuvan sijaan näkyy tuo harmaa kuva, joka kai joskus ilmaisee sitä, ettei video muka toimisi tmv.

2 kommenttia