torstai 23. heinäkuuta 2015

Sirkus saapui mätsäriin

Tiistaina 21.7. oli Netan aika lähteä mätsäriin Koivuniemen kentälle. Vuoden viides mätsäri Netan osalta. Haha. Taitaa mätsärisaldo jäädä melko pieneksi tänä vuonna, mutta ehkä sitä kompentoi rally-tokossa kisaaminen? Ja tokossa? Vai?

Netta meni joka tapauksessa aikuisiin, joita oli sangen paljon. Mätsäri myös alkoi myöhässä. Väkeä riittää kun Elo-Karelia lähestyy. En edes muista tarkemmin mitä kehässä tapahtui. Perusjuttuja. Tuloksena punainen ilman sijoitusta. Netta ei kieltämättä juostessa tuntunut olevan kunnolla messissä, mutta toisaalta olikin aika lämmintä. Bongasin Netan myös mätsärissä otetuista kuvista. Pitää ehkä alkaa taas siirtyä esittämisessä koiran tasolle, ettei Netan tarvitse olla niska kenossa.

Eilen keskiviikkona 22.7. oli sitten Mirun vuoro lähteä mätsäriin Kontiorantaan entisen varuskunnan urheilukentälle. Ilmoittautumisjonossa Miru kävi pariin otteeseen makuulle (ja taisi se yrittää samaa myös nauhakehässä). Aikuisia oli taas paljon ja Miru sai sinisen sijoittuen lopulta kolmanneksi. Viisi koiraa siis valittiin jatkoon ja näistä valittiin sijoittujat.

Tässä mätsärissä saatiin juosta ympyrää, edestakaista ja nauhakehässä myös kolmiota. Viiden parhaan joukkoon päässeitä koiria esitettiin tuomarin mukaan erittäin hyvin ja rodunomaisesti. Pakko kyllä sanoa, että Miru esiintyi oikeasti paremmin kuin ennen. Se ei hihnassa ruvennut mitenkään kiilaamaan, kun annoin sen olla löysemmällä hihnalla, ja sen häntäkin taisi jopa keinahdella.

Odotellessa otettiin vähän pieniä rallyjuttuja, vaikka muuten keskityttiinkin mätsäriasioihin. Mirulle sijoittuminen on kyllä jo voitto. Aikuisissa kun yleensä on paljon koiria, eikä Mirulla ole juuri lainkaan kokemusta minkäänlaisesta kilpailutoiminnasta. Hyvä Mursu.

Oikeasti pitäisi jaksaa käsitellä uudemmat kuvat

4 kommenttia

 1. Teille olisi haaste: http://kaaponagi.blogspot.fi/2015/07/haaste-hankokuvin.html

  VastaaPoista
 2. Mistä löytää kuvia Koivuniemen mätsäristä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä näkyy olevan. En tiedä onko muualla kuvia, en ainakaan ole itse bongannut.

   Poista