perjantai 7. elokuuta 2015

Sinustako rally-tokokoira? #3

Mirun viime viikon treeneistä ei tullutkaan kirjoitettua. Alkuun harjoittelin Mirun kanssa ihan vain eteentuloja. Niissä pitää muistaa ottaa tarpeeksi iso apuaskel, jotta the Mursu ei mene vinoon. Treenattiin myös vasemmalta sivulle tulemisia. Yritin vielä ottaa seuruuta treenien loppupuolella, mutta Mirun keskittymiskyky alkoi jo olla valunut hukkaan. Ei siis liikaa kerralla.

Tänään päätin osallistua Mirun kanssa Hurttahuoneen rally-tokohaasteeseen. Että yhden pienen radan rakentaminen kuvan mukaan voi olla hankalaa, haha! Vähän helpommalla pääsee kisoissa (ja mölleissä), kun ei tarvitse itse yrittää asetella kylttejä sopivan välimatkan päähän toisistaan. Alla on vielä rata, joka tässä haasteessa kuuluu suorittaa.


Tässä alla on vielä video Mirun suorituksesta, koska video toisinaan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.Tänään käytiin vielä omissa treeneissä, joissa ei ollut paljoa porukkaa ja joissa päästiin oikeastaan heti treenaamaan. Otettiin vähän seuruuta käännöksineen, spiraali kumpaankin suuntaan ja eteentuloja lihanamien motivoimina. Intoa Mirulla oli. Uskoisin, että sitten aikanaan kisapaikalle suunnatessa kannattaa mennä ajoissa, että Mirun pahin hösellys on loppunut. Mutta paremmin Miru tekee hallilla kuin kotona, että sen kanssa ei todetakaan, että kyllä se kotona osaa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti