keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Pääkaupunkiseutuelämää

Sunnuntaina Netta on toden totta ollut täällä Vantaalla jo kahden viikon ajan. Sopeutumisesta aion kirjoittaa myöhemmin, kun aikaa on kulunut enemmän, sillä tuntuisi vähän hassulta kirjoittaa siitä vasta vajaan kahden viikon jälkeen. Mutta joskus postaus on kuitenkin tulossa, sillä ainakin itse pidän sitä kiinnostavana aiheena.

Koirarintamalla ei ole tapahtunut mitään erityistä. Olen ehtinyt kuvata Nettaa jonkin verran. Lenkkireittejä pitäisi kartoittaa lisää. Treenanneet emme ole muuta kuin yhden hyvin lyhyen minitreenin verran, mutta eiköhän viikonloppuna taas löydy treeni-intoa. Viikolla ei oikeastaan muista edes ajatella koko asiaa. Eikä meillä onneksi ole mitään kiirettä minnekään.


Viime viikonloppuna matkustettiin oikein urakalla paikallisjunalla. Lauantaina kävin Netan kanssa Helsingin puolelta (hassua edes mainita se noin, kun käyn sattuneesta syystä joka tapauksessa viitenä päivänä viikossa Helsingissä) ja käytiin siellä kaverini kanssa merenrannassa. Sunnuntaina oli taas Final Fantasy's -lenkki, jonne Netta pääsi valecollieta leikkimään ja jonne saimme myös kyytiapua.

Siinä kaikki tältä erää. Mitään superkiinnostavaa ei tosin ole tapahtunut - ja missä välissä olisi ehtinytkään tapahtua. Saas nähdä, pitäisikö tässä ajan kuluksi laittaa pystyyn jonkinlainen kysymyspostaus, että saisi elämää tänne blogin puolellekin.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti