perjantai 18. joulukuuta 2015

Mirun harrastusvuosi 2015

Ajattelin Mirun ansaitsevan oman harrastuspostauksensa. Onhan se tänä vuonna ehtinyt pyöriä enemmän harrastusten parissa kuin aiemmin. Kotikoirasta löytyikin uusia ulottuvuuksia. Mitäs me sitten ehdittiinkään tehdä?

Toko

Käytiin jonkin verran collietokossa. Käytiin tokomölleissä nakkiluokassa kokeilemassa, mutta mitään muuta ei tehty. Toisaalta toko nyt ei olekaan minulle ollut mitenkään kaikkein kiinnostavin laji.

© Josefina L.
Rally-toko

Rallya treenailtiin collietokossakin. Keväällä käytiin mölleissä ja elokuussa kisoissa, joista napattiin hyväksytty tulos. Onneksi älysin uusia yhden liikkeen, muuten ei olisi hyväksyttyä saatu. Möllit taas olivat Mirulle ensimmäinen kerta minkäänlaisissa epävirallisissa kisoissa sitten elokuun 2013 mätsärin.


Mätsärit

Miru pääsi viiteen mätsäriin. Kaksi sijoitusta punaisten kolmansiksi ja yksi sinisten kolmansiksi. Varsin yllättävää, jos minulta kysytään. Varsinkin se kerta, kun Miru Liperin Kennelkerhon mätsärissä sijoittui todella monen koiran joukosta. Punaisten kolmanneksi. Miru, joka ei ole näyttelyjuttuja pahemmin harjoitellut. Huhhuh.


Varsin positiivinen vuosi siis! Miru pääsi yllättämään toden teolla. Intoa ja motivaatiotakin löytyi. Toki kaikki ei aina ollut ruusuilla tanssimista, mutta päällimmäisenä mieleen jäi positiivisuus. Oli ilo treenata ja vähän kisaillakin Mirun kanssa. Ensi vuonna sitten pyritäänkin hakemaan rallysta alokasluokan koulutustunnusta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti