lauantai 2. tammikuuta 2016

Vaikka menis kaikki päin helvettii, laulan silti laa la la la la laa laa

Tänään käytiin Netan kanssa tokomölleissä. Tätä farssia ei onneksi ole videolla, sillä ei tätä voi kutsua muuksi kuin farssiksi. Onkin parasta mennä suoraan liikkeisiin.

Paikalla makaaminen 1 min

Netta vaati kaksi käskyä ennen maahanmenoa (toista edelsi käsien taputus yhteen, koska Netan ajatukset olivat jossain muualla). Paikallaan se pysyi kiltisti. Lopussa Netta ponkaisi oma-aloitteisesti istumaan, kävi sitten taas makaamaan, eikä omalla vuorolla kolmesta käskystä huolimatta noussut enää istumaan. Pisteitä en muista, koska lähdettiin ennen palkintojenjakoa viettämään myöhäisiä pikkujouluja, eikä minulla ole pistelappua. 

Seuraaminen

Joo.. Tuota noin. Netta haisteli ja oli sangen kaukana. Yritin välillä kutsua sitä luokseni, mutta se oli aivan hajujen maailmassa. Seuruuta ilman koiraa, mielenkiintoista. Ansaitusti tästä tuli nolla.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä

Hajuja, voi hajua! Ei mennyt maahan, eikä pysähtynyt edes seistäkseen. Nolla tietysti tästäkin.

Luoksetulo

Tuli yhdellä käskyllä, ei ottanut loppuperusasentoa ja haisteli matkalla. Jotain pisteitä tästä tuli.

Noutoesineen pitäminen

Kuten etukäteen arvelinkin, ei Netta kisatilanteessa suostunut kapulaa pitämään. Nolla siis.

Kauko-ohjaus

Jostain syystä perusasento oli vaikea asia ja muutamaan otteeseen mölleissä sai lempeästi Netan istumaan laittaa. Tässä se sentään teki jotain, eikä onneksi leikkinyt kurrea tai heittäytynyy kyljelleen. Jotain pisteitä saimme.

Estehyppy

Odotti kiltisti, hyppäsi, käytti ääntään, eikä ottanut loppuperusasentoa. Jotain pisteitä saatiin kuitenkin.

Kokonaisvaikutelmastakaan en muista, että montako pistettä saatiin. Tämä tokofarssi ei oikeastaan osaa edes harmittaa. Jouduin tosin toteamaan, että aika harvoin Netan kohdalla on loppujen lopuksi joutunut sanomaan näin, mutta möllit menivät kyllä osittain varsin perseelleen. No, tämä kerta oli tällainen. Sellaista sattuu.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti