perjantai 30. joulukuuta 2016

Se aika vuodesta

Taas on se aika vuodesta, kun koiraharrastajat käyvät läpi vuoden tavoitteet ja listaavat tavoitteet tulevalle vuodelle. Aiempina vuosina minäkin tein niin. Tavoitteiden määrä vain laski Netan muutettua takaisin kotikotiin. Kuinka voisinkaan edes suunnitella harrastuskuvioita enää samalla tavalla?

Kun nyt mietin tätä vuotta, on minun pakko ottaa blogi avukseni. Ne vähäiset blogipostaukset, jotka olen ehtinyt kirjoittaa. Tänä vuonna on tapahtunut paljon kaikkea muuta, joten moni koirapuolen asia on painunut täysin unholaan.

Vuodenvaihteessa Netta oppi pitämään kapulaa, mutta tokomöllit olivat yksi farssi. Miru kävi mätsärissä ilmeisesti tuloksia vailla. Ainakaan mitään en ole blogiin kirjoittanut, eikä Mirun sivulla ole tältä vuodelta yhtään tulosta. Huhtikuussa Miru haki rally-tokosta hyväksytyn tuloksen.

Netta kävi Etelä-Suomessa elokuussa ja Kajaanissa kävimme tällä viikolla. Muuten koirat ovatkin olleet kotona lukuun ottamatta erästä syksyn reissua Kajaaniin, joskin itse en ollut silloin Suomessa. Mitään erikoisempaa ei siis koirien elämään ole mahtunut.


Vanhasta tottumuksesta voimme katsoa tämän vuoden tavoitteet.

Netta: terveenä pysyminen, painon kurissa pitäminen, parit agilitymöllit ja -kisat, joitain mätsäreitä, suurella kysymysmerkillä RTK2
Netta on ollut terve ja painokin on pysynyt kurissa. Agilityssä ei kisattu sitten yhtään, eikä mätsäreissäkään käyty. Eikä rallykisoissa.

Miru: terveenä pysyminen, painon kurissa pitäminen, RTK1

Miru on ollut myös terve. Se on myös jopa laihtunut hieman. Koularia ei vielä tänä vuonna saatu, koska päästiin vain yksiin kisoihin.

Vilkku: terveenä pysyminen, painon kurissa pitäminen

Vilkku on pysynyt terveenä ja senkin on pysynyt kurissa.

Ensi vuonna tavoitteina on jälleen terveyttä ja Mirun tavoitteena on jälleen RTK1.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti