torstai 8. lokakuuta 2015

Vantaata

Huhhuh, johan tässä on Netallakin vierähtänyt tovi Vantaa-elämää. Mitä postauksiin tulee, niin täällä saa käydä heittämässä kysymyksiä. Yleinen bloggaamisinto on kovasti ollut kateissa varsinkin kun ei ole mitään mistä kirjoittaa. Treenaamassa emme ole käyneet vielä kertaakaan, koska ei ole huvittanut. Ja jos ei huvita, ei silloin myöskään treenata väkisin. Onhan tässä aikaa vaikka kuinka.

Jaloja suunnitelmiahan voisi kehitellä vaikka kuinka, mutta toteuttaminen voi olla toinen asia. Olen kyllä ensi vuodelle katsonut rally-tokokisoja. Eiköhän me siihen mennessä saada jotain aikaan. Ja keväällä haluaisin Mirun Liperin kisoihin ja vielä myöhemmin jonnekin muihin kisoihin. Josko sekin sitten saisi koulutustunnuksen...

Sorruin eilen Mustin ja Mirrin tarjouksiin ja ostin uuden ohuen Rukan hihnan. Ja kuivattuja poron kylkiluita, joskaan en eivät olleet tarjouksessa. Syyskuun puolella taas tilasin Netalle Peten koiratarvikkeesta Kongin ja siihen täyttötahnaa. Nyt alkaa olla oikeat härpäkkeet. Perinteiset puruluut kun eivät Netasta ole selvästikään niin kiinnostavia. Ainakaan silloin kun omistaja ei ole kotona. Ja omistajan kotona ollessahan niitä voi jemmata sänkyyn.

Joskus syyskuussa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti