sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Netta 6 kk - ja mätsärissä

Tänään siis tuli Netalla täyteen kuusi kuukautta - puoli vuotta. Meillä se on tietenkin ehtinyt olla päälle kolme kuukautta, tulihan se meille 21.6. Siitä ajasta tämä on kyllä reipastunut.

Sitten itse asiaan, eli mätsäriin. Meinasin unohtaa rokotustodistuksen kotiin... Mätsäri oli Joensuussa Noljakassa, Sinkkolassa ja järjestäjänä olivat 4H-Dogsitterit. Kehästä ei nyt ole kuvia, koska olin keskenäni Netan kanssa. Kuvia on kyllä siitä, kun odoteltiin mätsärin alkamista. Pentuluokassahan tämä oli ja kun ilmoittauduttiin, Netta yritti mennä pöydän alle piiloon. Kehässä pennuista yksikään ei joutunut olemaan pöydällä. Sitä oltiin harjoiteltu, mutta ei se varmaan turhaa harjoittelua siltikään ole ollut.

Pentuja oli yhteensä neljätoista ja me oltiin meidän parin kanssa kolmansia. Netta ei antanut tuomarin katsoa hampaitaan. Sitten piti juosta kehän toiseen päätyyn ja takaisin ja vielä ympäri. Saatiin sininen nauha. Lopulta piti mennä kehään, kun valittiin sinisten parhaat. Sinisen nauhan saaneita oli siis seitsemän ja ensin jokaisen piti tehdä kolmio ja sitten kaikkien piti mennä kerran samaan aikaan kentän ympäri. Sen jälkeen tuomarin piti valita neljä, jotka sijoittaa paremmuusjärjestykseen ja kehästä poistui sitten kolme koiraa esittäjineen ja ihmettelin itse sitä, että meidän ei pitänyt poistua. Meidän ei kai pitänyt tehdä enää mitään. Oltiin Netan kanssa kolmansia. Sinistä nauhaa tosiaan osattiin odottaa, mutta ei sitä, että sijoituttaisiin lainkaan sinisten parhaiden valinnassa.

Nettaa aluksi pelotti koko paikka hieman, mutta sitten se jo vähän reipastui ja uskalsi vähän haistellakin muita koiria. Tästä se sitten lähtee!

Muutama kuva ennen mätsärin alkamista. Netalla oli silloin yllä sademantteli ja sitten oli vielä tavallinen hihnakin. Ehkä seuraavaan mätsäriin saadaan mukaan joku meitä kuvaamaan silloinkin, kun ollaan kehässä.
Mätsärin jälkeen ei päästykään heti kotiin. Tässä muutama kuva mätsärin jälkeen. Taas sademantteli ja tavallinen hihna.
Tässä meidän numerolappu, eli oltiin 103 B.


Sininen nauha oli noiden rouhetikkujen ympärillä. Netta ei ole vielä saanut niitä popsittavaksi.


Sitten itse palkinto kolmannesta sijasta. Joku narulelu, sitten herkkupalapussi, puruluu ja lakupatukka, joka ei tietenkään ole koiralle vaan esittäjälle, joskaan en itse sitä lakua syönyt, mutta Nettakaan ei sitä tietenkään syönyt (eivätkä muutkaan koirat).


Myöhemmin Netta sai puolivuotislahjansa. Hyvä Netta, puoli vuotta täynnä ja ei kun kohti uusia elämyksiä.


Tässä lahjat ilman noita joulupapereita. Tuollainen lelu ja sitten puruluu, jossa Netalle riittää tekemistä. Ostin nuo Tintin lemmikistä Joensuusta.
Tässä joskus pitäisi siis tehdä se turkinhoitopostaus, mutta teen sen sitten, kun en keksi, mistä muustakaan kirjoittaa. Joskus aion kirjoittaa myös Joensuun lemmikkieläinkaupoista, mutta nyt näkemisiin tältä erältä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti