keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Postipaketti Netalle

Omiksi synttärilahjoikseni tilattiin PetNetStoresta ja Showlink-verkkokaupasta muutamia juttuja. PetNetStoren jutut tosin hyödyttävät eniten Nettaa, mutta niin on tarkoituskin.

Shelttikassi. Nuo puruluut saatiin ilmaiseksi, koska kuvan väri ei ole joistain kohdista tarttunut kassiin, joten kassi on hieman huonolaatuinen. Mukana tuli lappu, joka selitti asian. Kassin olisi saanut palauttaakin, mutta pidetään se kuitenkin - kuluisihan se käytössäkin.


Puruluuosasto. Vasemmalla reunassa Hau-Hau Champion Dental Care-herkkuja. Keskellä puristeluurenkaita, 15 kpl. Tilattiin niitä niin paljon, koska ne maksoivat vain 20 snt/kpl. Reunassa Hau-Hau Champion täyslihaherkkuja, kanakierrettä. Tällä hetkellä Netta testaa Dental Care-herkkuja.


Kelluva neopreenilelu. Mitäs tästä sen enempää sanomaan, on muuten ihan mukavan kokoinen lelu.


Showlink-verkkokaupan ostos: Kennelliiton logolla varustettu olkalaukku. Hieno on ja tilava, mahtuu kannettava tietokone ja ties mitä. Kannettavaa tietokonetta en tosin omista, mutta tuohon laukkuun saa kätevästi kaikkea näyttelyreissuille.


Ollaan tänään kyllä oltu aktiivisia... Ehdinkin jo aiemmin laittaa postauksen, jossa on kuvia tämän päivän lenkiltä. Postauksen voi lukea tästä, jos sitä ei ole vielä nähnyt.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti