tiistai 17. toukokuuta 2011

17.5. mätsärissä

Joensuussa oli tänään mätsäri Salpakadun varikolla. Mätsärin järjesti Pohjois-Karjalan noutajakoirayhdistys ry. Ilmoittauduttiin ja numeroksi tuli 26 B - kerran B, aina B? Odoteltiin siinä sitten kunnes kello tuli 18. Ensin oli Lapsi ja koira-kilpailu ja sen jälkeen alkoivat pentukehä ja nuorten kehä. Nuorissa siis oltiin.

Meillä oli parina westie. Ensin piti seisottaa koira ja sitten sai kokeilla pöydällä olemista, jos halusi. Pöydällä Netta jostain syystä istui ja hieman ujosteli, kun hampaita katsottiin. Yritin kuitenkin saada Netan vielä seisomaan, mutta se ei oikein onnistunut.

Sitten mentiin parin kanssa yhdessä kaksi kertaa kehän ympäri ja vielä samaan aikaan edestakaiset liikkeet. Saatiin sininen nauha.

Sitten odoteltiin kunnes kaikki sinisen nauhan saaneet kutsuttiin kehään. Ensin seisotettiin koirat ja sitten mentiin kaksi kertaa kehän ympäri ja seisotettiin koirat uudelleen. Netta seisoi aika nätisti. Siinä sitten valittiin ensimmäinen, toinen, kolmas ja neljäs. Tultiin Netan kanssa neljänsiksi. Palkinnoksi tuli ruusuke, pokaali, siankorva ja lippalakki.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti