torstai 2. kesäkuuta 2011

PoKSin mätsäri

Oltiin tänään Netan kanssa PoKSin järjestämässä mätsärissä Joensuussa Koivuniemen kentällä. Oltiin Netan kanssa paikalla klo 11.30 jälkeen, jolloin ilmoittautumiset alkoivat. Sitten odoteltiin ja juteltiin tuttujen kanssa, kunnes klo 13 jälkeen kehät alkoivat. Kehiä oli kolme ja ei tarvinnut odotella paljoa, koska oikeassa reunassa olevassa kehässä alkoi Lapsi ja koira-kisa, keskimmäisessä juniorit ja vasemman puoleisessa varmaankin pennut. Numeromme oli 22A, joten oltiin juniorien toinen pari.

Kun oma vuoro tuli, mentiin ensin parin kanssa kerran ympäri. Sitten Netta piti nostaa pöydälle ja seisottaa siinä. Sen jälkeen pöydälle pääsi parinamme ollut koira. Sitten piti mennä edestakainen liike ja vielä kerran parin kanssa ympäri. Saatiin sininen ruusuke (PoKSin mätsäreissä on nauhojen sijasta ruusukkeet).

Odotettiin siinä sitten, kun loputkin parit kävivät kehässä ja sitten kaikki sinisen saaneet kutsuttiin kehään. Siinä sitten seisotettiin koiria ja tuomari kävi tervehtimässä koirat. Sen jälkeen isommat koirat menivät kerran ympäri ja sitten pienemmät ja taas oli vuorossa seisottamista. Sitten tuomari osoitti keskemmälle meidät ja kolme muuta koiraa. Mentiin siinä sitten kerran ympäri ja taas seisotettiin koiria. Tuomari osoitti neljänneksi ja kolmanneksi tulleet koirat. Jäljellä oltiin siis enää me sekä yksi toinen sheltti. Mentiin sitten ympäri ja seisotettiin. Meidät osoitettiin sitten sinisten kakkosiksi.

Nettaa meinasi hieman kyllästyttää seisottaminen nauhakehässä ja vielä piti seistä muiden sijoittuneiden kanssa, koska joku otti valokuvan. Netta ei tainnut seistä siinä kunnolla...
Palkinnoksi saatiin narulelu, kaksi puruluuta ja Best Friendin pihvitikku, jonka Netta sai jo syödä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti