lauantai 8. lokakuuta 2011

Tunnustus

Kiitoksia Oliverille, jolta saimme tunnustuksen.

Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Netan tunnustuksia
1. Vesi on inhottavaa. En halua tallata lätäköihin.
2. Tavaroita on kiva viedä ja pureskella silloin, kun muiden silmä välttää.
3. Tällä hetkellä ruokatynnyristä löytyy jotain Golden Eaglen sinisen säkin ruokaa. Toisinaan ruokana on ollut Royal Caninin Medium Adult-ruokaa.
4. Tykkään omasta pyöreästä pedistäni, jossa olen pennusta asti nukkunut. Oli täysin aiheellista tyhjentää pedin keskiosa vanusta talvella. Pedissä on myös reikiä, mutta ei se mitään. Ne tekevät siitä viihtyisän.
5. Tykkään nameista. Lenkeillä parasta hupia on hyppiä kohti namipussia, mutta valitettavasti sieltä ei ikinä tipu silloin namia. Toivoisin, että minua silloin käskettäisiin tekemään temppu, jonka jälkeen saisin namin palkakseni. Valitettavasti omistajani ei ymmärrä hyviä yrityksiä.
6. Vieraat voivat pitää minua arkana, mutta olen vain vähän varautunut. Haluan totutella tilanteeseen ennen kuin heittäydyn leikkimään esimerkiksi koirapuistossa. Valitettavasti muut eivät taida aina haluta odotella, mutta minkäs teet.
7. Mirun (ja Vilkun) sana on laki. Ja jos muut haukkuvat, minunkin pitää liittyä kuoroon. Jos vieraita tulee, haukahtelen toisinaan vielä hiljaa itsekseni.
8. Saan toisinaan toimia mallina, kun omistajani väkertää minulle pantoja. Pannat ovat kivoja, koska yleensä pääsen lenkille, kun joku ottaa pannan esille. Paitsi mallikuvauksissa.
Tunnustuksen saavat:
  1. Sofin tassunjäljillä
  2. Nannin & Fiiliksen blogi
  3. Eekan pihalla
  4. Milan blogi
  5. Nimeni on Luna
  6. Tinosheltti
Ja siitä pääsevät sitten muutkin tunnustamaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti