maanantai 17. lokakuuta 2011

Nyt on pantashoppaajan ilon päivä

Käytiin koko perheen (ja koiralauman) voimilla Kajaanissa, jossa vietettiin yksi yö. Siellä oli Mokka-espanjanvesikoira, joka oli Netan mielestä jo hyvä tuttu. Vilkkukin oli jo nähnyt Mokan montakin kertaa aiemmin, mutta Mirulle tämä oli vasta toinen kerta. Ensimmäisen kerran Miru näki Mokan pääsiäisenä meillä.

Vilkku sähläsi, haukkui ja vinkui autossa, koska se ei ollut pitkään aikaan käynyt niin pitkällä automatkalla. Miru puolestaan ei ollut melkein koskaan ollut yötä poissa kotoa (paitsi syyskuussa Kolin leirillä), joten se oli yöllä vähän levoton. Netta esitti tottunutta matkustajaa ja makoili tyynesti turvavaljaissaan takapenkillä (mitä nyt menomatkalla oksensikin...). Netta näytti taas Kajaanissa mittailevan porttia, jonka ali se oli kesälläkin mennyt.

Netta tykkäsikin leikkiä Mokan kanssa, olihan se jo aiemminkin leikkinyt Mokan kanssa. Miru oli leikkiasiasta vähän epävarma ja yrittikin pomottaa Nettaa. Netta uskalsi leikkiessä jo hieman läpsiä Mokkaa kohti, joten se on selvästi reipastunut. Miru tyytyi juoksemaan hännänhuippuna.

Sitten otsikkoon... Tänään kävin kaupungilla ja yllättäen suuntana olivat eläinkaupat. Mustissa ja Mirrissä oli pantoja alennuksessa. Mietin todella pitkään, mitkä kaksi pantaa ostaisin - värit olivat musta, beige ja punainen. Musta ja beige veivät sitten voiton. Mustalla pannalla oli hintaa 4,95 € ja beigellä 4,45 € - alennukset ovat kiva juttu! Eläinplaneetasta ostin Hurtan vanhan malliston huomiopannan. Hintaa en muista, koska kuitti ei ole tallessa - alle kymmenen euron se meni lukiolaiskortin tuoman alennuksen ansiosta. Joka tapauksessa tuo panta oli hyvä löytö.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti