keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Liitelyn parissa taas

Tosiaan eilisen puolella aamuyöstä tulin kotiin ja koska oli tiistai, mentiin agilitytreeneihinkin. Paria tuntia ennen sitä käytiin Axu-eukun luona lenkkeilemässä. Nyt en jaksanut piirustella rataa, mutta minulla on kyllä videot. Jotkut kohdat radalla tuottivat hämmennystä. Mukana oli myös okseri.

Video 1

Melkoista hapuilua lähdön kanssa ja sitten oli huono paikka. Putken väärä pää oli kiehtovampi, mutta lopulta Netta meni oikeaankin päähän. Renkaan kohdalla se meni kaksi kertaa väärästä kohdasta. En tiedä oliko syynä sitten kolme väliin jäänyttä treenikertaa. Kepeillä väärä väli, muuten se kepitti nätisti, mutta hitaasti. A oli ihan liian kiva. Kuulemma tuli hienot juoksarit tai jotain, mutta hypylle sain Netan kun vaihdoin puolta.



Video 2

Muurin jälkeisen hypyn jälkeen ratatyöntekijä kiinnosti. Renkaalle asti meni ihan kivasti, sen jälkeen tuli ohjauskämmi part 5689. Miksi ihmeessä ohjasin sen noin, vaikka piti tehdä takaakierto..? Muuten taas aika kivaa menoa, kontaktit vaativat vielä hiontaa. Ja kepit tietysti, mutta onhan niidenkin suhteen nyt ollut taukoa. Kepeillä taas sama juttu kuin ekalla videolla. Tällä kertaa otettiin ihan aikaakin ja Netalla se oli päälle minuutti, mutta kuulemma aika olisi ollut lyhyempi, jos ei olisi tarvinnut korjailla mitään (luonnollisesti).


 
Minun pitää vain kuulemma juosta enemmän ja luottaa siihen, että Netta osaa tehdä esteet itsenäisemmin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti