tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tiedän et valmis en vieläkään oo, mut joka päivä lähempänä aurinkoo

Ja kas, niin agissa liideltiin! Ja taas on videot. Ratana oli Agirodun FAO Open Class -rata. Aluksi oltiin ihan sisällä ja tein radan treenikaverin koiran kanssa. Hetken kuluttua vuorossa oli Netta. Netta ja superlapanen (=lapanen, johon on käytetty osin sheltinkarvasta tehtyä lankaa ja jonka pari on hukassa ja joka epäonnistuneesti eksyi pesukoneeseen ja kutistui).
 
Vaan mikä on tuo vauhti? Netta.. ♥ Vähän se vain jäi selän taakse. Mutta miten se menikään putkiin vaikken valssannutkaan! Kontakteissa on vielä parantamisen varaa. Ja omassa ohjauksessa. Ja menihän se lopulta kepeillekin!
 


Ulkona oli taasen keinu. Nyt oli myös harjoituksena persjättöä ja takanaleikkausta. Molempia tietysti kokeiltiin, ei niin mainittavalla menestyksellä. Selvästi enemmän tarkkuutta ja ohjausta on oltava, ettei Netta persjätöissä jää kokonaan taakse ja ettei mene haahuiluksi. Sellaiseksi takanaleikkauksetkin vähän menivät. Keinusta ei taaskaan sen enempää.

 
Vielä kerran päästiin tekemään rataa! Se unohtui sanoa, että ekan kerran jälkeen viilattiin vähän alkuosaa, ettei Netta jäisi selän taakse, ja tällä tokalla kertaa, kun rataa tehtiin, se ei jäänyt! Ja nyt ei vaikka puhuta tuosta puomin alastulosta. Muuten ok, mutta näytti jotenkin hassulta. Muuten mainiosti menikin, renkaalla Netta harhautui menemään väärästä välistä. Kepeilläkin meni väärästä välistä, mutta selvästi se oli tajunnut jujun! Ja sitten se meni oikeasta välistä ja teki kepit. Ilman ohjureita. Me ei kuulemma saada enää käyttää niitä.
 

 
Siis hetkinen. Kepeistä on poissa ohjurit. Kaikki esteet alkavat periaatteessa olla kasassa! Viilausta vielä kontakteihin, keppeihin ja ohjauksen teknisiin puoliin. Että eiköhän tässä ala oikeasti olla aika vaihtaa C-lisenssi A-lisenssiin. En olisi uskonut, että näin tulisi käymään, mutta ei ole varmaan muuta vaihtoehtoa. Mutta mikä ihme meidän tavoitteena on sitten ensi vuonna?
 
Netta on kehittynyt tosi paljon. Onko makkara ollut tehokkaampi nami vai mistä tämä kaikki johtuu? Alkaako jossain kohtaa hetkellinen alamäki ja pieni putoaminen kuoppaan? Eihän tässä olla vielä lähelläkään mitään sen erikoisempaa enkä tiedä, tullaanko koskaan olemaankaan, mutta kaipa rautaa pitää takoa, jos se on kuumaa edes hetken verran. Ollaan me hetki hetkeltä lähempänä virallisia kisoja, vaikkei koskaan oltaisi valmiitakaan. Ei tässä kai enää voi jäädä pyörimään vain treeneihin tai mölleihin. Kisaamaan.. Ja sen kunniaksi hyvin muutoksille altista kilpailukalenteria tässä alla.
 
1.9. Möllit, Pärnävaara (Joa)
29.9. Möllit, Pärnävaara (Joa)
12.10. Kisat, Pärnävaara (Joa)
13.10. Kisat, Kajaani (HiFi)
26.10. Kisat, Kajaani (KSTK)
27.10. Kisat, Kuopio (ACE)
9.11. Kisat, Kuopio (Hu-Pu)
1.12. Möllit, Pärnävaara (Joa)
6.12. Kisat, Pärnävaara (Joa)
8.12. Kisat, Kuopio (ACE)
 
Melkoinen lista, kaikkiin tuskin mennään. Möllejä ja kisoja, mölleihin nyt pyritään pääsemään kaikkiin, että päästään kisaavien radallekin pelleilemään. Kisoista mahdolliset ovat Pärnävaaran kisat ja ehkä 13.10. Kajaani. Muistan en vielä sano juuta tai jaata, kunhan pistän tähän ylös.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti