sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tähtäimessä RTK2

Hei vaan ja terveisiä Vantaalta, jossa kulutettuna aikana edellinenkin postaus on julkaistu. Olen asunut täällä melkein kaksi viikkoa ja alkuperäisistä suunnitelmista poiketen Netan hakeminen ei menekään lokakuun puolelle, vaan tapahtuu pikapuoliin. Harrastusmahdollisuuksia sun muita pitää siis jossain vaiheessa alkaa kartoittaa, vaikka mitään kiirettähän ei ole.

Mutta menkäämme taas asiaan. Asia on niin kuin otsikossa ja viimeisimmässä rally-tokokisapostauksessa on ilmaistu. Netan seuraava tavoite on koulutustunnus rally-tokon avoimesta luokasta. Tämähän menee luokkaan ensi vuoden tavoitteet, mutta ei se mitään. Nyt onkin aika kurkistaa, mitä ihmettä siellä avoimessa luokassa tapahtuu ja mitä uutta on edessä.

Houkutus

Tämä vaatii luultavasti eniten treeniä. Pitää kaivaa kaikki mahdollinen ja mahdoton harjoitusten kohteeksi, jotta tästä ei tule kisoissa kompastuskiveämme. Neiti Herkkusuuta kun taatusti miellyttää pelkkä haju, vaikkei kisoissa koira käsittääkseni voikaan mitään syömään päästä.

Käännökset

Näitä pitää varmasti hioa ja paremmalla ajalla vielä lukea ajatuksen kanssa suoritusohjeet läpi. Sekä yrittää löytää aiheeseen liittyviä videoita. Näiden kylttien kohdalla ohjaaja on varmaan suurin ongelma, ei niinkään koira.

Eteentulot

Perusasennosta eteentuloja onkin jo harjoiteltu, joten harjoittelu jatkukoon. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa olla syyä olla tarkka siitä, ettei arvon sheltti yritä istahtaa eteeni vinoon. Riittääpähän pohdittavaa.

Muut

Hyppy, juoksua olettaisi olevan ei-niin-vaikeasti suoritettava kyltti. Istu, askel oikealle, istu vaatii ehdottomasti suuremman luokan harjoittelua. Istu, maahan, istu ei pitäisi olla vaikea. Istu, seiso, kierrä koiran ympäri tulee aiheuttamaan päänvaivaa tuon istumisosuuden takia. Pyörähdys taas lienee olevan opetettavissa.

Heinäkuussa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti