torstai 29. heinäkuuta 2010

Sivuhenkilöt

Netastahan täällä ehditään kuulla riittämiin, mutta entäs Miru ja Vilkku? Mirusta ja Vilkusta tulee toki välillä postauksia, tai ainakin ne saatetaan mainita postauksissa. Aloitetaanpa Mirusta.


Yllä olevassa kuvassa Miru on oikealla puolella. Miru on maaliskuussa 2010 syntynyt pinacollie. Pina = pitkäkarvainen nahka, eli lyhytkarvainen collie, jonka karvat ovat liian pitkät siihen, että se olisi varsinainen lyhytkarvainen collie mutta liian lyhyet ollakseen pitkäkarvainen. Miru tykkää herkuista. Kuivanappulat eivät kuulu sen suosikkiruokiin. Syksyllä Mirua ja Nettaa odottaa pentukoulu.


Vilkku on sekarotuinen maaliskuussa 2005 syntynyt koira. Vilkku tykkää yleensä ruuasta ja makkaraahan se rakastaa. Vilkku on sterilisoitu. Vilkku tykkää uida ja juosta irti, joskaan sen ei voi antaa juosta irti... Muuten se livahtaisi heti karkuun. Joskus se saa uidessaan vesihännän (eli häntä tulee kipeäksi eräällä tavalla). Vilkku on ollut nyt vähän kipeä, se on käynyt maanantaina eläinlääkärillä ja saanut niskaan nesteytystä ja lisäksi ruiskeena pahoinvointilääkettä. Tosin nyt se on jo alkanut parantua. Maanantaina se nimittäin oksenteli.

Saas nähdä, miten paljon Vilkku ja Miru ehditään mainita. Jos ei yhtään, niin sitten joskus tulevaisuudessa voi tulla blogi kaikista kolmesta koirasta, mutta vielä siitä on turha unelmoidakaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti