torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstai ja vähän muutakin

Eilen tuli postissa Antassun tilaus, joten aloin näpertää Netalle näyttelyhihnaa. Alkuun pääseminen oli varsin mielenkiintoista, kun en ollut aiemmin neljällä letittänyt, mutta sitten se alkoi sujua. Sain illalla pujotettua ensimmäiset helmet hihnaan. Myös halkaisijaltaan 3,2 mm olevat helmet. Se olikin näpertämistä, mutta onnistui. Oikean paikan etsiminen ja solmut, etteivät helmet liiku. Letitin tänään hihnan loppuun ja laitoin päätyyn tulevat helmet, isä poltti nauhojen päädyt (kuten ennen letityksen aloitustakin).

Nyt odotellaan tilaisuutta päästä käyttämään tuota hihnaa. Tilasin Netalle Antassusta myös snaken, joten on kerralla sopiva pantakin hihnan lisäksi.
Käytin Netan myös sorakuoppalenkillä. Kuvia tulee kuvat.fi-sivulle, kunhan jaksan käsitellä ne... Netta sai olla irti. Se taisi olla aika iloinen, vaikka välillä se jäi vähän jälkeen jäädessään haistelemaan jotain. Vielä ei päästetä sitä riehumaan Mirun kanssa.

Maanantaina Netalta poistettiin tikit. Olin itse koulussa, äiti käytti Netan eläinlääkärillä. Kuulemma Netta oli ihan iloisesti mennyt eläinlääkäriin... Ainakin viikon riehumiskielto saatiin. Haavan putsaamista pitää vielä jatkaa. Vaikka tuntuu hassulta sanoa sitä haavaksi, kun.. no, ehkä ymmärrätte. Ostettiin tiistaina Septidinia ja Basibact-rasvaa. Näillä putsataan siis aamulla ja illalla.

Netta on tosin tarhassa leikkinyt iloisesti pallolla. Löysin sen sunnuntaina leikkimökistä. Se on joku vanha lastenpallo, eikä siinä taida olla ihan täysikään, mutta riittää Netalle. Sunnuntaina kokeiltiin myös pihalla paria treenijuttua.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti