sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tänään taas mätsäröitiin

Eilen käytiin Netan kanssa katselemassa Agrimarketin pihalle olevaa mätsäriä. Eipä oltaisi minkään koiran kanssa kehään ehditty, heräsin nimittäin klo 10.30 ja kehät alkoivat klo 11. Mentiin kuitenkin turisteiksi ja vähän kuvaamaankin. Hipsu-sheltti oli SIN2 nuorissa ja Calle-lagotto PUN3 aikuisissa!

Tänään Netta pääsi kehään asti. Oltiin pienissä aikuisissa. Netta oli jopa ihan kivasti pöydällä. Tuomari oli tosi mukava. Tässä vaiheessa Netta jaksoi vielä esiintyä, ja saatiin punainen nauha. Sitten siirryttiin jännäämään, miten muilla menee.

Lopulta päästiin nauhakehään. Nettaa ei oikein enää kiinnostanut, vaikka olin yrittänyt motivoida sitä lelullakin. Se kulki ihan hyvin, kun tuomari pyysi tekemään kolmion, ja seisoikin. Muiden vuorolla se kuitenkin hyppi minua vasten ja kävi jopa istumaan. Jatkoon ei siis päästy.

Jäätiin vielä katsomaan sinisten best in show, olihan Hipsu SIN1. Lopultahan Hipsu olikin sitten upeasti SIN1 BIS2. Sitten lähdettiin odottelemaan äitiä, koska Nettakin oli jo ilmeisen väsynyt. Mätsäriin mennään seuraavan kerran tiistaina. Miru ei välttämättä mene ainakaan vielä yhteenkään mätsäriin. Katsotaan nyt.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti