sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Ollaanko tämä kesä näin? Sulla on syksyllä uudet kuviot

Jälleen blogin äärellä! Toisin sanoen olen palannut Berliinistä kolme viikkoa kestäneeltä kielikurssilta. Ajastetut postaukset ovat tulleet niin kuin niiden pitikin. Valtakunnassa on kaikki hyvin. Mitäs me siitä, että pitää kuvituskuvina käyttää vanhoja kuvia, kun uudempia ei ole.

Ehdimme Netan kanssa tänään illalla tekemään pihalla pikatreenin, jota seurasi leikkihetki. Fleecelelun heittämistä ja pakoon juoksemista sun muuta. Lopulta tästä seurasi Netan pienimuotoinen juoksuhepuli.

Alkaa siis olla aika käydä kesä-ämpärilistan asioihin! Ehkä siihen olisi pitänyt lisätä Vilkun kuvaaminen. Vilkku kun ei paljoa valokuvissa esiinny. Jostain syystä. Eikä neiti "senioria" sovi todellakaan unohtaa. Eihän?

Ehkä kesän merkittävin projekti tunnetaan nimellä Sinustako rally-tokokoira? ja se käsittää Mirun kouluttamista elokuisia rally-tokokisoja varten. Nettahan lähtee sinne koularijahtiin. Miru taas pääsee tekemään elämänsä ensimmäisen KoiraNettiin päätyvän harrastustuloksen. Siksi saamme kesällä seurata tätä mielenkiintoista projektia. Kehkeh.

Ei varmaan pidä enempää lupailla kesäprojektiasioiden päivittämistä tänne, niin ettei ole niin kamalaa, jos jotain pääseekin unohtumaan. Joskus kun tapahtuu sellaistakin, että tuppaa innostuksissaan kasaamaan liikaa asioita vain todetakseen, ettei niitä kaikkia voikaan tehdä.

Kesä jatkuu sinne jonnekin elokuun lopulle. Sitten kaikki muuttuu. Minä sain opiskelupaikan Helsingistä. Sitä toivoinkin. Pohjois-Karjalan on siis määrä jäädä taakse määrittelemättömän pituiseksi ajaksi. Tällaista siis kuuluu meidän elämäämme.

Huhtikuussa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti