sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Shelttipäivän mätsärissä

Tänään oli Shelttipäivän mätsäriosuus tapahtumaan osallistuneiden shelttien kesken. Osa porukasta oli tosin vain eilisen verran, joten mätsäriin osallistui kaksitoista koiraa ja kaikki olivat samassa luokassa. Itse oltiin numero 10.

Ensin kaikki kaksitoista koiraa menivät ympäri ja sitten alkoivat pariosuudet. Lopulta oli meidän vuoro. Ensin piti mennä ympäri, sitten odoteltiin omaa vuoroa kun pari oli pöydällä. Parin tehdessä kolmiota nostin Netan sitten pöydälle, missä Netta olikin ihan nätisti, mutta meinasi vähän pakittaa. Kolmiokin meni ihan kivasti. Saatiin punainen nauha.

Ensin kehässä pyöriteltiin sinisen saaneita ja sitten meidän piti taas mennä kehään. Seisotettiin, juostiin ja seisotettiin, sitten tuomari valitsi neljä parasta - ja mekin kuuluttiin neljän parhaan joukkoon. Sitten seurasi taas juoksutusta ja seisotusta, neljänneksi paras valittiin. Nettaa ei enää jaksanut seisominen oikein kiinnostaa. Tultiin kolmansiksi. Vaikka tämä olikin vain pienimuotoinen mätsäri, niin olihan se hienoa kerrankin sijoittua punaisissa.

Kotimatkalla autossa istuessa sormet ja varpaat olivatkin sitten aivan jäässä, koska ulkona ei ollut lämmintä. Lisäksi kynsien alla oli hiekkaa, koska heittelin Netan nenän edessä kiviä, jotta se ei olisi korvat luimussa.


Kuvat © isä

Ei kommentteja

Lähetä kommentti