torstai 22. joulukuuta 2011

Punainen heräteostos

Citymarketissa koiratuotteiden pienessä alennuskorissa oli jo pitkään ollut Best Friendin punainen sadetakki. Aiemmin hintaa oli ollut 18 euroa enkä ollut kuin vähän katsellut takkia, mutta tänään huomasin, että takin hintana luki 5 €. Pitihän se sitten saada, kun noin halvalla sai (vaikka aivan alkuperäisenä 30 € tai se alennettu 18 € ei olisikaan tullut hankittua...).

Takki oli perinteiseen tapaan Best Friendin muovisessa jutussa (pussi? kassi?), mutta se oli revennyt reunasta ja takki oli syrtätty sinne ilmeisen monta kertaa. Oli varmaan mnota kertaa katsottu, minkä kokoinen se on. Best Friend-heijastinlätkästä takaa on lähtenyt ehkä neliömillimetrin pala ja jossain kohtaa takkia oli pienenpieni tahra.

Joka tapauksessa olen tyytyväinen tähän löytöön. Suojaa paremmin kuin Hurtan liian pieni sadetakki. Tässä on myös "huppu". Hupun reunaa voi kiristää sekä toinenkin kiristettävä kohta näkyy kuvassa. Hupun ja takin varsinaisen osuuden välissä on joku aukko, varmaan hihnaa ja pantaa varten? Tai valjaita. En tiedä. (Muoks muoks. Siis tarkoitin tietenkin sitä, että panta kaulaan ja hihna tulee reiästä)


Alla olevassa kuvassa ylempänä Netan Best Friendin talvimantteli (esitelty aiemmin täällä) ja alempana uusi takki.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti