keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hei, nyt mennään mätsäriin!

Päivän kuumasta lämpötilasta huolimatta lähdettiin Netan kanssa Suomen villakoirakerhon mätsäriin, joka oli Pilkon Citymarketin parkkipaikalla. Kehiä oli kolme ja luokkia kai viisi. Kehäketut oli meidän luokkamme nimi ja luokkamme alkoikin heti. Ihanaa, kun aina ei tarvitse odotella paljoa.

Parinamme oli kaanaankoira. Netan esiintyminen oli vähän velttoa, mutta siihen todennäköisin syy oli lämpötila, vaikka Netta joi ja vaikka kastelin sen mahakarvoja. Pöydällä Netta oli ihan ok:sti varmaan siksi, että ehdin rauhassa asetella sen sinne. Yksilöliikkeissä oli edestakainen ja ympäri. Hyvä, että muistin taas kävellä edestakaisessa liikkeessä. 

Saatiin sininen nauha ja jäätiin odottelemaan, kunnes oli nauhakehien vuoro. Siellä tuttuun tapaan ensin juoksivat isommat koirat ja sitten pienemmät. Seisotuksen aikana Netta vähän venkoili ja minä onnistuin tiputtamaan namin maahan, mutta lopulta seisotus alkoi sujua. 

Päästiin neljän sijoittujan joukkoon. Siinä oli seisotusta vielä hetki ja sitten oli sijoitusten vuoro. Meidän sijamme oli tällä kertaa kolmas. Pitkästä aikaa pokaali, kivaa! Palkintohyllystä piti jo poistaa Netan albumi ja kuva, jotta pokaali mahtui sinne.

Oli myös kiva, että mätsäri sujui todella jouhevasti. Monesti menee helposti parikin tuntia, mutta nyt meni suunnilleen tunti, vaikka kehät alkoivat hivenen myöhässä (vähän kello kuuden jälkeen). Toisaalta ei koiriakaan ollut järjetöntä määrää varmaan juuri helteiden vuoksi.

Kännykkäräpsy

Ei kommentteja

Lähetä kommentti