maanantai 18. elokuuta 2014

Kolme vuotta menee nopeasti

Ja niin koitti Netan rokotusten aika ja minä, isä ja Netta lähdimme eläinlääkäriin. Eläinlääkärinä oli tuttuun tapaan Jussi Hyvönen (Joen eläinlääkäriasema). Olimme paikalla hieman etuajassa, joten ehdimme punnita Netan eläinlääkärin vaa'alla. Tulos oli 11,9 kiloa. Netta ehti myös tarkkailla ympäristöään ja mennä penkkini alle lepäilemään. 

Meidän vuoromme koitti. Eläinlääkäri tutki Netan korvat, kuunteli sydänäänet, kokeili koiran kunnon (kylkiluiden tuntuminen) ja katsoi Netan hampaat. Korvissa ei mitään, sydänäänet olivat ok ja kunto juuri sopiva. Ei siis ali- tai ylipainoa. Lihaksia siis on, sen totesi helmikuussa fysioterapeuttikin. Hampaat eivät vaadi hammaskivenpoisto-operaatiota, mutta taaempaa olisi hyvä raaputella hammaskiveä irti.

Sitten oli itse rokotuksen aika ja Netta pääsi alas tutkimuspöydältä. Rekisteri- ja rokotustodistus eläinlääkärin allekirjoitettaviksi ja leimattaviksi. Seuraavat rokotukset ovatkin sitten taas kolmen vuoden kuluttua eli 18.8.2017. Vaan nopeastihan nämä vuodet 2011-2014 ovat menneet. Seuraavat kolme menevät kai yhtä nopeasti elleivät nopeamminkin. 

Komea etukamerakuva

Ei kommentteja

Lähetä kommentti