tiistai 12. elokuuta 2014

Huomaatko sen? Tässä seison edelleen

Viime viikon perjantaina lähdin matkalle Helsinkiin. Matka tosin sisälsi enemmän ei-koirajuttuja, mutta pitäähän niistä koira-asioista täällä kirjoittaa. Lauantaina 9.8. lähdin Helsingistä junalla Hyvinkäälle. Siellä nimittäin oli Sveitsin vinttikoirakeskuksessa collietapahtuma, jossa oli Open Show. Open Show:ssa oli Mirun kasvattaja ja itse asiassa kasvattitapaaminen, joskaan Miru ei luonnollisesti ollut mukana. Kyydin tapahtumaan ja takaisin rautatieasemalle sain Mirun veljen omistajalta. 

Blogikelpoisia kuvia minulla ei tapahtumasta ole, koska en loppujen lopuksi kuvannut siellä melkein yhtään. Sen sijaan sain esittää Mirun emän. Uusi kokemus oli myös kasvattajaluokka, jossa myös oltiin mukana. Aiemmin sellaisia on tullut korkeintaan seurattua kehän laidalta. Jos on tullut seurattua ollenkaan...

Sunnuntaina 10.8. menin sitten Maailman Voittajaan katselemaan. Aluksi kävin kiertämässä myyntialueen läpi. Sitten etsiydyin shelttikehän lähelle, mutta lähdin muualle, enkä jaksanut shelttejä katsoa. En nimittäin jaksanut lähteä niin ajoissa, että olisin kaikki ehtinyt katsoa. Enkä liiemmin olisi raaskinut ostaa luetteloa. 

En tehnyt mitenkään erikoisia ostoksia. Netalle en ostanut mitään (mutta yhdestä jutusta sain HHC:n lihatikun, jonka Netta on jo syönyt), joten en ostoksia jaksanut kuvata. Ostin Showlinkin pisteeltä T-paidan ja hihamerkin (molemmat Maailman Voittaja 2014 -aiheiset) sekä Koira 2013 -mukin, kun ne olivat puoleen hintaan.  

Rukan pisteeltä ostin kuivauskintaan. Meillä oli ennestään yksi sellainen, mutta sama oli ostaa toinenkin, kun hintaa oli vain kolme euroa. Lisäksi ostin Hollolan Nahkapajasta avaimenperän (yllättävästi Maailman Voittaja 2014 -aiheisen). En toki keräile avaimenperiä..


Tänään mentiin agilitytreeneihin ekaa kertaa sitten heinäkuun alun. Meinasin tehdä postaukseen ratapiirroksen, mutta en edes kännykän kameralla otetun kuvan avulla muistanut rataa kunnolla, joten antaa olla. Rata oli aika simppeli ja mentiin se muutaman kerran. Kaikki kerrat lentävillä lähdöillä ja eipä Netta jäänyt haistelemaan. Vauhtikin hidastui silloin, kun itse jouduin hidastamaan... Mutta jospa me nyt agilityn saralla aktivoidutaan. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti