tiistai 26. elokuuta 2014

Väliaikahuomautus

Pientä tiedotusta taas! Blogin sivupalkissa on kysely, johon toivoisin blogin lukijoita vastaamaan. Kyselyssä on tosiaan kyse siitä, mitä selainta yleisimmin tätä blogia lukiessa käytetään. Huomasin nimittäin, että Chrome näyttää blogin linkkien värit haaleampina kuin IE ja Firefox. 

Kun tiedän, mitä selainta yleisimmin käytetään, pystyn paremmin päättämään, millaisiksi värit säädän. Vastata voi toki myös tämän postauksen kommenttiboksiin, jos haluaa, mutta mielestäni kysely on helpompi vaihtoehto. Onko joku muu edes huomannut, että Chromella linkkien värit olisivat haaleammat?

Netalle voi 26.9. asti esittää kysymyksiä klikkaamalla tästä kyseiseen postaukseen. Myös mahdollisia postausideoita saa edelleen heittää, jos niitä jollakulla sattuu olemaan. Kaikki otetaan vastaan ja katsotaan, onnistuuko toteuttaminen.

Agilitytreenipostauksia on luvassa vasta syksyn ylioppilaskirjoitusten loputtua eli 26.9. jälkeen. Muutenkin sitä ennen postaustahti tuskin tulee olemaan kovin tiivis, koska orastava stressi kummasti tappaa innon ylimääräisiin koirailuihin saati sitten tämän blogin kirjoittamiseen. 

2 kommenttia

  1. Mä en selaimissa huomaa muuta eroa, kuin että IE:llä mun blogissa kuvat ja muut koodatut "hifistely hienoudet" eivät toimi. Näitä ovat mm. kuvien mustavalkoiseksi muuttuminen, animoitu alleviivaus ym. Firefox ja Chrome toimivat ja pyörittävät kaikkia blogeja parhaiten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ärsyttää se että nää loi linkit näkyy vaaleempina Chromella, varsinkin kun muuta eroo ei oo paitsi että postaukset kirjoitan Chromella, kun ei IE:llä kunnolla toimi.. Muuten ei ole IE:n kanssa ongelmia ollut :D

      Poista