keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Harrastuskatselmus #3

Johan tässä on uuden harrastuskatselmuksen aika, kun edellisestä on jo yli kaksi vuotta.

Mätsärit


Tällä hetkellä Netta on käynyt tasan kuudessakymmenessä (kuka hullu näitä nyt enää laskee) mätsärissä. Tulokset ovat edelleen olleet kovin vaihtelevia ja samoin on ollut into. Tänä vuonna ainakin tähän mennessä vuoden mätsärimäärä on Netan osalta ollut harvinaisen alhainen.

Näyttelyt

Viime vuonna käytiin Suvi-Kareliassa noukkimassa H. Sittemmin olen päättänyt, ettei Nettaa tulla virallisissa näyttelykehissä näkemään ennen kuin vasta veteraanikehissä. Ei nappaa. Ei jaksa.

Toko

Tokoa ollaan treenattu enemmän tai vähemmän. Tarkoituksena olisi perehtyä erityisesti uuden alokasluokan sääntöihin, mutta olemme kuitenkin myös käyneet jo yksissä tokomölleissä. Rasti seinään siis!

Agility

© Laura Pitkänen
Vuonna 2013 aloitimme niin kutsutun kilpailu-uramme. Takana on kaksikymmentä virallista ja kaksikymmentäseitsemän epävirallista starttia. Viime vuoden treenasimme pienryhmässä, emmekä hakeneet tälle vuodelle ryhmäpaikkaa. Jotenkin kummasti vain ajauduttiin kisojen pariin, vaikkei se ollutkaan tarkoitus...

Koiratanssi

Soutaa ja huopaa, soutaa ja huopaa. Musiikki vaihtuu, mitään ei tapahdu. Ryhtiliikkeen aika?

Haku

Vaikka Netta ei olekaan palveluskoira, olemme päässeet treenaamaan hakua jonkin verran. Suunnitelmissa on rullailmaisun opettaminen.

Rally-toko

© Iida
Ensikosketuksemme rally-tokoon oli koiraleirillä viime vuonna. Sittemmin olemme käyneet kahdessa koulutuksessa, yksissä möllikisoissa ja kaksissa virallisissa kisoissa. Tähtäimessä on koulutustunnus sekä ainakin avoimessa luokassa kisaaminen. Ja ylemmissäkin luokissa kisaaminen, jahka avoimesta joskus selvitään.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti