tiistai 30. kesäkuuta 2015

Vinkkinurkka: treenien hittituote

Saanen esitellä yhden suosikkitreenituotteeni ja herätellä vinkkinurkkaa henkiin? Kyseessä ei sitten ole minkäänlainen yhteistyöpostaus, vaan tein tämän postauksen siksi, että yksinkertaisesti halusin nostaa tätä tuotetta enemmän jalustalle. Kyseessä on siis HelsiTarin treenitasku.

Oman treenitaskuni ostin kesällä 2013. Siitä asti se onkin uskollisesti palvellut minua niin treeneissä kuin kisatilanteissa. Varsinkin agilityssä treenitasku oli kesäisin huippuhyvä, treeniliivi kun tuntui hidastavan. Kisoissa taisin treenitaskua käyttää ensimmäisen kerran vappuna 2014, mätsäreissä taas sitäkin aiemmin. Agilitykisojen ja -möllien (?) sekä mätsärien lisäksi treenitasku on nähnyt myös rally-toko- ja tokomöllit.


Numerolapun kiinnitykseen sopiva klipsi ei näy yllä olevassa kuvassa, mutta sellainen taskussa tosiaan on ja siinä kisatapahtumien numerolaput ovat killuneet. Treenitaskuja tosin näkyy olevan sellaisiakin, joissa numerolapun saa takana olevaan muovitaskuun. Sellainen olisi varmasti vähän kätevämpi, mtuta tämä nykyinen vaihtoehto on ollut meille oikein hyvä.

Pikkutaskuissa ovat kulkeutuneet kakkapussit ja joskus kai myös avaimet. Isot taskut ovat olleet nameille pyhitettyjä. Ennen namit olivat aina oikeanpuoleisessa taskussa, mutta sittemmin olen taipunut ja oppinut pitämän nameja pääosin vasemmassa taskussa (paitsi mätsäreissä). Toiseen taskuun voivatkin eksyä sitten vaikkapa nenäliinat.


Yllä on vielä kuva treenitaskusta takaapäin. Takaosassa on siis yksi iso tasku, jota en kovinkaan paljoa ole tainnut hyödyntää. Sama juttu minulla on myös treeniliivien kohdalla. En vain osaa pitää takataskussa mitään.

Kaiken kaikkiaan treenitasku on ollut nappivalinta. Voin siis lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka vastaavaa tuotetta etsivät. Minulla ainakaan ei ole mitään valittamista. Täydet viisi tähteä tälle tuotteelle siis antaisin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti