maanantai 3. elokuuta 2015

Ollaan vaan ja mätsäillään

Tänään Lehmossa poliisilaitoksen parkkipaikalla järjestettyyn mätsäriin pääsivät molemmat soopelieläimet, kun apukäsiä kerran oli saatavilla. Mätsäriseuraksi saatiin pitkästä aikaa Axu. Netta sai matkustaa takakontissa häkissä, Miru Netan häkin vieressä ja Axu takapenkillä valjaissa. Meidän isompi häkki muuten näköjään mahtuisi myös konttiin, mutta silloin sinne ei fiksusti mahtuisi mitään muuta.

Netta ja Miru olivat tietenkin aikuisissa. Eri pareissa ja välissä oli yksi pari, joten ehdin ihan hyvin vaihtaa koiran. Miru nappasi sinisen ja Netta punaisen. Oli vähän liian hyvät namit Mirulle, se ei nimittäin olisi malttanut seistä paikallaan.. Joten jos joskus vielä mätsäriin ehdimme, ei pidä ottaa Mirulle liian hyviä nameja.

Nauhakehissä menestystä ei tällä kertaa tullut, joten oli aika lähteä mätsäristä pois. Mätsärin jälkeen kävimme vielä pienellä lenkillä Axun kanssa. Saas nähdä, milloin ensi kerran pääsemme mätsäriin. Ehkä sen aika on sitten joskus tulevaisuudessa pääkaupunkiseudulla Netan kanssa.

Miru heinäkuussa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti