perjantai 21. elokuuta 2015

Sinustako rally-tokokoira? #4

Tänään oli meidän viimeisten collietreenien aika. Miru sai taas treenata lähtökyltille menemistä. Tässä kai pääasia on muistaa ottaa Miru ensinnäkin riittävän ajoissa valmistautumaan ja toisekseen varmaan rauhallisena pysyminen. Netta ja Miru ovat ensi viikon kisoissa samassa ryhmässä (alokasluokka on jaettu kahteen osaan), Netta ensimmäisenä ja Miru viimeisenä. Sehän passaa meille.

Otettiin myös vähän seuruuta käännöksineen. Samaa vanhaa kuin aina ennenkin. Vielä pitää eteentuloasioita treenailla, mutta ehkä huomenna. Meitä muistutettiin myös treenaamaan juoksuosuuksia joten tehtiin pujottelu juosten ja samoin spiraali oikeaan, eikä Miru lähtenyt kiilailemaan mitenkään. Hyvä Mursu! Ja hyvät treenit.

Miru pääsi pyynnöstäni vielä mitattavaksikin, kun kyseinen toimenpide ensimmäisissä rallykisoissa kuitenkin tehdään. Mittaamiseen Miru suhtautui tyynen välinpitämättömäksi. Samaa ei voi sanoa Netasta, jonka mielestä mittatikku on kovin jännittävä asia. Mutta ei Mursusta, jonka korkeudeksi mitattiin 54 cm. Niin kuin olin kotimittausviritelmillä mitannutkin.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti