lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lappeenranta KV 23.4. & iltalenkki

Tänään oltiin sitten Lappeenrannan näyttelyssä. Ei tarvinnutkaan mennä junalla, kun Caran mukana päästiin autolla. Netta oli ihan hyvin autossa, pientä pahoinvointia oli vain kun saavuttiin perille. Sitten etsiydyttiin rokotustodistuksen tarkastukseen ja sieltä jäähallille. Sää oli kaunis ja melkeinpä harmitti, että kehä ei ollut ulkona. Sisällä oli aika lämmintä.

Katseltiin siinä sitten, kun uroksia arvosteltiin. Oma vuoro tuli nopeammin kuin arvattiinkaan, jo ennen kuin klo 11.30 niin kuin lapussa luki. Kello taisi olla 11.10 tai jotain vastaavaa, kun juniorinartut kutsuttiin kehään. Oltiin siinä keskivaiheilla, joten odoteltiin omaa vuoroa. Netta kävi monta kertaa lattialle makaamaan. Lopulta tuli oma vuoro viedä Netta pöydälle. Netta väisti kai vähän tuomaria, mutta antoi katsoa hampaat. Sitten Nettaa piti seisottaa tuomarin pöydän edessä ja vuorossa oli vielä edestakainen liike. Saatiin sitten keltainen nauha eli H tuli. Alla arvostelu ensin alkuperäisenä englanniksi ja sitten suomeksi.

"a bit shy temperament, rather high in legs, coat is not in good show condition, typical head and typical eyes, topline a bit rounded, underline needs develope, good angulations, moving free but bad moving in front"
JUN H

"Hieman ujo luonne, aika pitkät jalat. Turkki ei ole hyvässä näyttelykunnossa. Tyypillinen pää ja tyypilliset silmät. Ylälinja hieman pyöreä, alalinja tarvitsee kehitystä. Hyvät kulmaukset. Liikkuminen vapaata mutta huonot etuliikkeet"

Käytiin iltalenkillä ja Netta sai olla irti. Tuli taas vaihteeksi kuviakin räpsäistyä, kun näyttelystä ei noita oikein saatu.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti