perjantai 15. huhtikuuta 2011

Strategista suunnittelua - tai sitten ei

Ollaan taas vietetty vähän hiljaiseloa, eli ei ole sattunut mitään erikoista. Päivärutiinit eli lenkittäminen ja ruokailu ovat vain toistuneet ja toistuneet. Tällaista siis meillä.
Lappeenrannan näyttelyyn ei ole enää pitkä aika, sehän on jo ensi viikolla. Eilen käytiin sitten ensimmäistä kertaa näyttelytreeneissä ja Netta oli onneksi ihan hyvin, eikä perääntynyt kovinkaan paljoa - ja antoi pöydällä katsoa hampaansa. Netta myös mitattiin, kokoa on noin 43-44 cm. Jos siis satutte Lappeenrannan näyttelyyn eksymään shelttikehän laidalle, niin jos näette tällaisen muita isomman soopelin sheltin, se on mitä luultavimmin Netta.

Lappeenrannan numerolaput ja yleiset ohjeet tulivat eilen. Numerolappu on tallessa Netan näyttelykansion välissä samassa paikassa, missä rokotustodistuskin on. Onneksi ennen näyttelyä on vielä yksi näyttelytreenikerta ja kaksi mätsäriä.

Huomenna mennään Kontiolahteen mätsäriin. Pitääkin muistaa ottaa se rokotustodistus mukaan heti, kun lähdetään, ettei käy niin kuin ekaan mätsäriin mennessä. Silloin huomasin vasta matkalla, että rokotustodistus puuttui ja sitten pitikin lähteä kotiin hakemaan se. Saa nähdä, selvitäänkö huomisesta ilman kommelluksia. Toisessa mätsärissä kun laskin rahat koko ajan väärin ja saatiin onneksi se puuttuva euro, kun olikin liian vähän rahaa ilmoittautumisiin.

Tänään käytiin lenkillä ja mukana kuvioissa oli yllättäen kamerakin. Yritin myös vähän treenata näyttelyasioita, mutta Nettaa ei kiinnostanut ollenkaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti