perjantai 22. huhtikuuta 2011

Koirapuuhaa ja valmisteluja

Eilen Netta pääsi taas leikkimään Caran kanssa ja poistettiin Netalta liimat korvista. Tilalle tuli molempiin korviin teippiviritelmä, joka ei pysynyt. Nytpä Netta sitten on ihan korvat vapaana. Oltiin tilattu Caran omistajalta panta ja saatiin se eilen mukaan. Tämän oli tarkoitus olla Netan yksivuotislahja, mutta käy se näinkin. Turkoosi puolikuristava panta turkooseilla timanteilla


Eilen sitten tuli Mokka-espanjanvesikoira omistajineen. Vilkku alkoi haukkua nähdessään Mokan pihalla ja haukkuun yhtyivät tietysti myös Miru ja Netta. Vilkulle Mokka on jo kunnolla tuttu ja Nettakin on nähnyt Mokan aiemmin - Kajaanin reissulla vuodenvaihteessa. Miru oli siis ainoa, joka ei ollut Mokkaa koskaan nähnytkään. Netta, Vilkku ja Miru pääsivät tarhaan vähäksi aikaa ja lopulta sisällä tilanne rauhoittui.

Tänään mentiin aamulla lenkille pellolle. Netta ja Mokka pääsivät heti irti ja lopulta hihnassaan kiskova Mirukin päästettiin irti. Miru ei ollutkaan kolmeen viikkoon juossut irti juoksuaikansa takia, joten se oli täynnä energiaa. Pellolla leikki sujui - Kajaanin reissulla Netta ei ollut uskaltautunut vielä leikkimään Mokan kanssa.

Lenkin jälkeen Netta haisi pahalle. Se oli tainnut kieriä jossain ällöttävässä jutussa pellolla, joten päädyin pesemään sen huomisen näyttelyn takia. Pesin Netan viime viikon lauantaina, mutta nyt oli vain pakko saada haju pois Netasta. Laimensin pentushampoota ja pesin Netan. Netallahan on jo karvanlähtö alkanut, mutta ei vielä pahassa vaiheessa. Pesun jälkeen sitten siistin Netan turkin ja leikkasin tassukarvoja lyhyemmiksi. Näillä eväillä sitten mennään Lappeenrantaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti