maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pitkä päivä

Olen käyttänyt tänään Netan peräti neljällä lenkillä. Sää on ollut kauniin aurinkoinen koko päivän. Ensimmäisen lenkin jälkeen Netta sai syödä yhden puruluun ja pystytin Netan linnoituksen (kevythäkin) taas huoneeseeni.

Ensin muutama kuva ensimmäiseltä lenkiltä, joka tehtiin aamulla. Liikennettä ei ollut paljoa, joten menimme läheisille rantakiville. Onneksi lokit eivät olleet vielä pesiytyneet sinne.
Toinen lenkki kesti noin tunnin, kiersimme erään vakiolenkin ja sen aikana menimme käymään kanavarannassa. Aikaa kului yllättäen valokuvaamiseen, kunnes Netta keksi tökätä nenällään objektiiviin. Vesi oli aika matalalla. Siinä kohtaa, missä Netta alemmassa kuvassa seisoo, on yleensä kesäisin vettä.Kolmannellakin lenkillä kuvailtiin yllättäen. Netta lähti tosin jäälle, jonka päällä oli lunta, mutta älysi hypätä siitä laiturille. Alemmassa kuvassa Netalla on se panta, joka hankittiin synttärilahjaksi muutamaa päivää etukäteen.Viimeisestä lenkistä ei ole kunnollista kuvasatoa. Menimme Netta yritti mennä läheisen sillan alle, mutta tuli onneksi sieltä pois. Ei siinä muuten mitään, sillan alla oleva sora-alue on vain hieman jyrkkä. Sitten Netta seisoskeli kivillä vähän aikaa, mutta keksi lähteä rantaan ja kävelemään toiseen suuntaan melkeinpä jäälle. Ei auttanut, vaikka yritin "juosta" toiseen suuntaan, joten perään piti lähteä. Onneksi Netta lopulta tuli, mutta siihen loppui se lenkki.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti