sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sosiaalinen päivä tänään

Ihan alkuun uusin luomus: eilen tehty Snoopy-panta. Samaa nauhaa, kuin valjaissa oleva, nahkakin on samaa. Vinot ompeleet taas (tässä pitää skarpata), tosin eihän se edelleenkään Nettaa haittaa.


Tänään käytiin Axua moikkaamassa. Axu oli taas kasvanut ja no.. Netastahan Axu oli hurjan pelottava, kun se haisteli koko ajan. Harjoittelin vähän Axun kanssa ravia ja näyttelyseisomista, kun se on esitettävänäni 28. päivän mätsärissä. Netta tosin taisi ihmetellä, miksi Axulle naksuteltiin eikä se itse saanut mitään nameja.

Käytiinpä vielä lenkillä. Aiemmin oli satanut. Räpsin vähän koirista (ja sorsista!) kuvia. Eikös pian alkanutkin sataa. Kameralaukku muovipussiin ja etsiytmään paikkaan, jossa on enemmän puita. Lopulta päätettiin lähteä takaisin ja perillä oltiin märkiä, vettä tippui hiuksista jne. Äiti tuli sitten hakemaan meitä ja suunnattiin tuttujen luokse syntymäpäiväjuhliin, Netan kanssa siis. Netasta tuttujen bichon frisé oli tosi pelottava (se haukkui Netalle), vaikka kyseinen koira onkin vasta pieni pentu.




Ei kommentteja

Lähetä kommentti