sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Agilityn alkeita #8

Tänään treenit alkoivat sattuneesta syystä reilut puoli tuntia myöhässä. Tehtiin ensiksi itsenäisenä rengasta. Aluksi Netta meni renkaan alla olevasta väliköstä, loput kerrat meni mistä pitikin ja innostui lelusta. Sitten pari kertaa kujakeppejä, meni kai ihan kivasti. Hyppy-pussi-hyppy-suoraa molemmilta puolilta ja ihan kivasti meni, paitsi Netta meinasi lopussa olla hajujen vietävänä...

Uusina ohjauskuvioina mukana olivat pakkovalssi ja välistäveto. Alla kuvaa, esteitä oli vielä kaksi mutta me harjoiteltiin noilla kolmella. Alkuun piti vain kutsua koira käteen ("Tähän!") kakkosesteen siivekkeen kohdalla ja siihen tuli valssi ja hyppy. Kakkosesteen jälkeen välistäveto ja taas hyppy. Tehtiin siis pätkissä. Melkoista säätämistä oli, olin valssissa etuajassa ja sähläsin muutenkin, unohdin jossain vaiheessa käskynkin... Ja Netta hyppäsi siivekkeen yli kaataen sen kun ohjasin huonosti. Huhhuh.


Varsinainen radanpätkä oli kai seuraavanlainen. Tehtiin alkuun pätkissä eli esteet 1-4 ja sitten 4-7. Esteen 3 jälkeen persjättö ja vitosen jälkeen valssi. Kun mentiin kokonaan, ei vältytty säätämiseltä: Netta oli mennä kakkoshypyn ohi ja kuulemam hyppi omiaan, itse en tiedä  mitä se oikeasti teki kun videota ei ole. Toisella kerralla se meni nelosesteellä siivekkeen aukosta läpi, muuten meni ihan hyvin.


Sopii vain toivoa, että ohjaaja hankkii a) aivot ja b) silmät.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti