tiistai 13. marraskuuta 2012

Tanssahtelua

Tänään oli PoKSin koiratanssikurssin eka kerta. Alkuun oli ihan vain temppuilua. Katsekontakti, istu, maahan. Seuraavaksi otettiin jalkojen välissä pujottelu, jossa lopulta päästiin jo harventamaan palkkaamisväliä. Hyvä Netta!

Mitähän seuraavaksi oli... Pyörimistä? Tätä ollaan harjoiteltu aika vähän vastapäivään, joten harjoiteltiin sitä nyt. Vastapäivään pyöriessä Netta meinaa pyllähtää istualleen aina välillä. Hyvähän se kuitenkin on molemmilta puolin opetella. Seuraavaksi oli jalan yli hyppäämistä, se on vähintäänkin mielenkiintoista kun yrittää katsoa, ettei koira vain kävele yli..

Seuraavaksi otettiin jalkojen välissä kävelyä, jota ollaan vähän harjoiteltu aiemmin. Tämän jälkeen taidettiin soittaa erilaisia musiikkipätkiä, joiden tahdissa tehtiin temppuja. Sitten pieni tauko ja käsien välistä hyppäämisen harjoittelua. Netasta käsien välistä käveleminen taisi olla pelottavaa, joten kokeiltiin sitten niin, että toinen käsi oli niin, että Netan piti hypätä ja houkuttelin toisella.

Muuta ei taidettukaan tehdä, loppuun vielä eri musiikkien tahtiin temppuja. Kotona pitää muistaa harjoitella tuota käsien välistä hyppäämistä sekä pujottelua nyt ainakin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti