torstai 30. lokakuuta 2014

Aikana ennen Netta's Stagea

Netta's Stage perustettiin 25.7.2010. Sitä ennen Netta ehti seikkailla silloisessa toisessa blogissani muutamaan otteeseen. Kopioin tähän postaukseen sieltä muutamia kohtia. Kuvia ei nyt valitettavasti ole, kun en muista, mitä kuvia kyseisissä postauksissa oli (jos joku muistaa kahden vuoden takaisen kuvien katoamisen Vuodatuksen blogeista, niin kyse on siitä). Muutama Nettaan liittyvä vanha postaus siis, kahden viimeisimmän postauksen teksteistä laitoin vain Nettaan liittyvät osuudet.

Uusi pentu (tiistai 22.6.2010)

Eilen tuotiin kotiin se pitkään odotettu shetlanninlammaskoira, jonka nimi muuten on Netta.

Se on ollut tosi reipas ja iloinen - häntä heiluu ja pentu on paljon liikkeessä. Tästäkin karvaturrista tulette siis kuulemaan.

Kesäilta jatkuu aamuaurinkoon (perjantai 25.6.2010) *

Onpas tässä taas ollut vähän kiireitä, lähinnä tuon Netan kanssa. Se on kotiutunut tosi hyvin. Se on myös tosi reipas ja energinen pentu. 

Yksi pienenpieni koira (lauantai 26.6.2010)

Nettahan se on meidän pienenpieni shelttipentu. Ainakin, kun vertaat pina-collie (pitkäkarvainen nahka) Miruun tai jo viisivuotiaaseen Vilkkuun. Netalla on se energia, mitä joskus tarvitsisi. Vauhtia myös riittää kiitettävästi - Miru on alkanut tuntua rauhalliselta, mitä se on aina ollut. Nettakaan ei ole tosin mitään verrattuna siihen, mitä Vilkku oli pentuna... Vaikka välillä unohtuukin se, millainen Vilkku pentuna oli - nyt kun se on niin rauhallinen. Alla olevassa kuvassa on kukas muukaan kuin Netta.

Tänään Netalta leikattiin kynnet ja on pidetty myös pantaharjoitusta, että pannan laittaminen sujuisi mukavasti. Onneksi Netta on perso herkuille - ja myös tykkää ruuasta yleensäkin, se ei poistu kupiltaan, kun saa ruokansa. Nyt sille jo maistuu unikin paremmin, kun se on kotiutunut. Reipas nuori koira, ei voi muuta sanoa.

Koirani, herkkusuu (sunnuntai 27.6.2010)

Aieminkin on siis ollut puhetta (tai kirjoitusta) siitä, että ruoka kelpaa Netalle. Pantaharjoituksessa koirankeksit ovat kelvanneet hyvin, mutta niitä on pitänyt pienentää - onhan Netta sentään pieni ja muuten se mutustelisi yhtä keksiä ehkä hieman liian pitkään. Herkkujen avulla Netta varmaan oppisi melkein mitä vain temppuja. Se leikkii myös usein Mirun kanssa - niin sisällä kuin ulkonakin. Netta myös juoksee aika paljon, tosin Miru on nopeampi juoksemaan, mutta Netta kääntyy nopeammin. Välillä Netta yrittää kaivaa kuoppaa, yleensä sieltä, mihin Vilkku ja Miru ovat jo kuoppaa kaivaneet.

Netta on myös alkanut nukkua vähän paremmin, varmaankin siksi, että se on alkanut kotiutua. Kohta taitaakin olla aika mennä laittamaan Netan ruoka valmiiksi.

It's so hot here (keskiviikko 7.7.2010)

--
Juuri nyt Netta nukkuu... Aamulla (no, aamulla ja aamulla) opetin sitä istumaan ja opeteltiin pihalla hihnassa kävelemistä. Kaikki kolme koiraa ovat enemmän tai vähemmän väsyneitä.
--
Nyt tässä sitten odotellaan, että Netta heräisi - ja yritetään epätoivoisesti keksiä tekemistä.

Kesä, eikä mitään tekemistä (tiistai 13.7.2010) *

No, tuo "eikä mitään tekemistä" riippuu siitä, miten ajattelee pentujen ulkona käyttämisen, Vilkun lenkittämisen ja sitten sen kun välillä yrittää opettaa Netalle esimerkiksi hihnakävelyä. Mutta se tuntuu niin arkiselta. Ja sitten kun pennut nukkuu, ei ainakaan ole kunnollista tekemistä, kun ei huvita siivota.
On vielä niin kuumakin... Käytin tänään Vilkun kahdesti lenkillä ja sitten käytin äidin kanssa vielä Mirun ja opetin Netalle hihnakävelyä. Muuten on tullut oltua sisällä. On se muuten mukavaa olla lenkillä hiekkatiellä ja kun auto ajaa ohi, se pölläyttää kunnon hiekkapilven hetkeksi aikaa... Jes!
--

* Otsikot:
Kesäilta jatkuu aamuaurinkoon 
Katri Ylander - Aamuaurinkoon

Kesä, eikä mitään tekemistä
Maija Vilkkumaa - Kesä

Ei kommentteja

Lähetä kommentti