maanantai 20. lokakuuta 2014

Shokkipaljastuksia!


Blogitähden olleessa toisaalla ovela paparazzi liikkui talon sisätiloissa kuin ninja kuvaten paikkoja liittyen Netta the Tähden jo aiemmin paljastettuun nuoruuteen. Nyt on aika nähdä, millaisissa paikoissa kerrotut asiat ovat tapahtuneet.


Koomisin ja omituisin kömmähdys Netan pentuajalta - miten tämä on edes mahdollista? Netta-pentu kiipesi pentuna (vuonna 2010) tuohon hyllykköön ja pissasi tulostuspaperilaatikkoon, joka hyllykössä silloin oli. Vielä neljän vuoden päästäkin kotiväki ihmettelee, mitä ninjakykyjä koiranpennulla on täytynyt olla.


Korkeus alle 15 cm! Onko koiranpennuilla salattuja kykyjä? Hyllykön lisäksi Netta on onnistunut änkeämään itsensä muistakin raoista. Kerran Netta on pentuna todistettavasti käynyt saunassa tarpeillaan - ja joutunut änkeämään itsensä sinne suljetun oven ali. Aukko on alle 15 cm korkea.


Omistaja jyrkkänä - "Nyt loppui rötöstely!" Vessan roska-astian tyhjentämiseen mieltynyt Netta koki varmasti elämänsä järkytyksen, kun omistaja kiikutti elokuussa 2013 Ikeasta kotiin roska-astian, jonka kantta Netta ei saa auki. "Entinen heiluvakantinen roskakori oli liian helppo maali Netalle, jos vessan ovi unohtui epäonnisesti auki", tilanteeseen turhautunut omistaja kertoo. Hän myös lisää, että säilyttää huoneensa kannetonta roskakoria Netan ulottumattomissa. 

2 kommenttia

  1. Haha :D Pennut on kyllä ihme ninjoja! Kun Oiva oli vähän yli luovutusikäinen, ja pääsi matkustamaan auton etupenkin jalkatilassa, se jotenkin onnistui ryömimään etupenkin alta takapenkkien jalkatilaan. :D Vieläkin on mysteeri että kutistiko se itsensä jotenkin vai miten toi ylipäänsä on mahdollista, etupenkin alla kun on aika vähän tilaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pennuilla selvästi on salaisia kutistumiskykyjä :D

      Poista