tiistai 7. lokakuuta 2014

Agilitylity

Tänään käytiin omissa treeneissä. Kävin kyllä tutustumassa rataan, mutta loppujen lopuksi ei tehty rataa ollenkaan. Ensin tehtiin yhtä suoraa ja ekan kerran jälkeen Netalle tuli kivasti vauhtia, kun se tajusi, mistä oli kyse.

Keppejäkin tehtiin. Ongelmia oli, mutta kehotukseksi tuli käskyttää Nettaa koko keppien ajan. Rauhallisesti. Ei sillä kepkepkep-hössötyshoennalla, vaan oikeasti rauhallisesti. Ilmankos meinasi aina happi loppua. Hah. Mutta saatiin muutama onnistuminen ja jätettiin tämän kerran treenit siihen.

Sähköpostiin tuli tieto siitä, että pääsemme marraskuussa olevalle yhden kerran dobo-kurssille. Kiva päästä sitäkin lajia kokeilemaan ilman, että tarvitsee heti ostaa palloa ja tasapainotyynyä (paitsi että meillä on Lidlistä ostettu tasapainotyyny). Monesti kun innostuessa käy niin, että innostus loppuu. Tästä syystä meillä on esimerkiksi jonkinlainen vyö koirajuoksuun. Ja se vähän jäi.

Muuten tiedossa ei ole mitään ihmeellistä ainakaan tässä lokakuun puolella. Vilkku on aloittanut särkylääkekuurin ja katsotaan, tuleeko minkäänlaista muutosta. Vilkku nimittäin jossain vaiheessa nuoli vähän tassujaan ja tulin miettineeksi, olisiko sillä jonkinlaista nivelsärkyä. Eihän se enää kuitenkaan nuori koira ole. 

Netta syyskuussa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti