keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Jopas jotain

Täällä taas. Jo toista kertaa saman päivän aikana. Ensinnäkin on sellaista ilmoitusluontoista asiaa, että perustin Netalle kotisivu, jotka löytyvät täältä. Sivuilla on toistaiseksi samat esittelytekstit kuin blogissa, mutta tarkoitus olisi tehdä sinne paremmat esittelytekstit ja saamalla muokata hieman koirien sivuja blogin puolella. Että sellaista!

Mirun synttäripostausta lupailin jo Vilkun postauksessa ja jonkinmoinen Mursu-postaus on varmasti tulossa. Kuin myös videota synttärisankareiden kakunsyönnistä. Ja varmaan siitä ja tästä ja tuosta ja mitä nyt ikinä joskus keksinkin. Tässä on vain sellainen pieni juttu, että työkokeilu alkoi viime viikolla ja lisäksi pääsykokeisiin lukemista täytyy taas jatkaa, joten blogi saattaa välillä jäädä vähemmälle huomiolle.

Maanantaina tie vie meidät agilitymölleihin. Viimeinen treenikerta oli joulukuussa, mutta eihän se tarkoittanut vielä totaalista agilityn hylkäämistä. Eikä noita möllejäkään pilvin pimein ole, joten tartutaan tilaisuuteen, kun sinne päästään.

Tiedossa olevista mätsäreistä en osaa sanoa juuta tai jaata, kun en vielä tiedä, päästäänkö kumpaankaan niistä... Päivämääriä en ulkoa muista, mutta lauantaipäivistä on kyse. Ei voi mitään, jos ei päästä, vaikka olisihan se ihan hauska joskus käyttää Miruakin jossain.

Niin, Miru! Rally-tokokisat kiinnostaisivat kovasti, mutta aika näyttää ovatko Joan kisat (9.5.) mahdolliset. 3.5. tosin olisi kisat Imatralla, ei siis kovin kaukana. Kamalasti on näitä no-jos-nyt-vähän-katsellaan-juttuja. Totuuden nimissä collieiden rally-tokomestaruuskilpailu Jyväskylässä houkuttelisi myös, mutta se on vasta heinäkuussa.

Sellainen kuulumispläjäys tällä kertaa. Jospa ensi kerralla palattaisiin blogin äärelle vähän muissa merkeissä. Ja vaikka uusien kuvien kanssa. Toistaiseksi ainoat "oikeat" maaliskuun koirakuvat kun ovat Vilkun synttärikuvat. Siksi tässä alla on kuva Mirusta helmikuussa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti