sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pikkujoulumöllisheltti

Lähdin perjantaina käymään kotona Pohjois-Karjalassa ja eilen osallistuttiin Netan kanssa PoKSin pikkujoulumölleihin. Edellisestä "kotihalli"möllikerrasta viisastuneena päätin kisata Netan kanssa vain kaksi rataa - mölliradan ja kisaavien radan. Tarjollahan olisi ollut myös supermöllirata, mutta kolme rataa olisi ehkä ollut hieman liikaa. Ainakin viimeksi oli.

Mölliradalla Netta starttasi toisena. Komea loikka yli kontaktipinnan ja meno olisi jatkunut hieman pidemmällekin näemmä. Jokin hyvänhajuinen kohta löytyi, mutta matka jatkui ja Nettakin kipitteli mukavasti. Tällä radalla Netta sijoittui toiseksi, virhepisteitä oli tosiaan viisi.

Kisaavien radalla olimmekin medeissä ensimmäisenä lähtövuorossa. Jostain syystä ennen tätä rataa jännitti enemmän kuin ennen möllirataa, jota ennen ilmassa oli vähän mutta positiivista jännitystä. Tällä radalla haistelua olikin sitten enemmän ja koettiin sekin ilmiö, kun en itse meinannut muistaa, että mitenkäs tämä rata nyt meni. Saatiin nolla ajalla 63,45 sekuntia ja tultiin toisiksi jälleen. Palkintolelut pääsivätkin möllien jälkeen kotona käyttöön.Ei kommentteja

Lähetä kommentti